VIDEO De ziariști a scăpat, de procurori nu. Da, este primul „patron” al TelDrum! Vă dați seama în ce teroare îi ține Dragnea?

VIDEO De ziariști a scăpat, de procurori nu. Da, este primul „patron” al TelDrum! Vă dați seama în ce teroare îi ține Dragnea?

De ziariști a scăpat, de procurori nu. Da, este primul „patron” al TelDrum! Vă dați seama în ce teroare îi ține Dragnea? Omul de afaceri Marian Fişcuci, primul interpus al lui Dragnea în actele TelDrum, a fost audiat la DNA în dosarul în care el şi fostul deputat Adrian Simionescu sunt inculpaţi de procurori sub acuzațiile de evaziune fiscală, fiind acuzaţi că, pentru a nu plăti TVA, au folosit fictiv firma bulgărească Fan Speed Nikopole, controlată de parlamentar, pentru a livra în ţară utilaje agricole cumpărate de la firme consacrate din UE. Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproape 5,7 milioane de lei.

Fișcuci figurează și în alt dosar al lui Dragnea, instrumentat de DNA, cel în care liderul PSD a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum, a anunţat DNA.

La audierea de marți, Fișcuci a oferit imaginea zilei. Afaceristul a luat-o la fugă, într-un sprint care l-ar face invidios și pe Usain Bolt, când i-a văzut pe jurnaliști. În zadar au încercat aceștia să țină pasul cu inculpatul, omul a fost mai iute de picior.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa