VIDEO Dementul României, DELIR TOTAL! „Să audă și lătrăii care sunt acum afară și huiduie”. „Ponta și Cioloș sunt securiști!”

VIDEO Dementul României, DELIR TOTAL! „Să audă și lătrăii care sunt acum afară și huiduie”. „Ponta și Cioloș sunt securiști!”

Dementul României, DELIR TOTAL! „Să audă și lătrăii care sunt acum afară și huiduie”. „Ponta și Cioloș sunt securiști!” Dragnea a luat-o razna rău de tot, fraților!

Dragnea, la Călărași: „Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”

Dragnea i-a acuzat duminică pe Dacian Cioloș și Victor Ponta de presupuse legături cu serviciile secrete străine sau românești. Dragnea a vorbit despre ”partide de securiști, create în laborator”.

”Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând”, a spus Dragnea într-un discurs în fața organizației PSD Călărași.

”Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?. Văd că la PNL îl bagă în curte Eduard Hellvig pe Rareș Bogdan, ați făcut cumva vacanțe împreună?”, a mai spus Dragnea.

Reamintim că Ponta a prezentat anul trecut fotografii în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, când acesta era șeful SRI, și alături de Laura Codruța Kovesi, când aceasta era șefa DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...