VIDEO Dementul României, DELIR TOTAL! „Să audă și lătrăii care sunt acum afară și huiduie”. „Ponta și Cioloș sunt securiști!”

Dementul României, DELIR TOTAL! „Să audă și lătrăii care sunt acum afară și huiduie”. „Ponta și Cioloș sunt securiști!” Dragnea a luat-o razna rău de tot, fraților!

Dragnea, la Călărași: „Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”

Dragnea i-a acuzat duminică pe Dacian Cioloș și Victor Ponta de presupuse legături cu serviciile secrete străine sau românești. Dragnea a vorbit despre ”partide de securiști, create în laborator”.

”Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând”, a spus Dragnea într-un discurs în fața organizației PSD Călărași.

”Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?. Văd că la PNL îl bagă în curte Eduard Hellvig pe Rareș Bogdan, ați făcut cumva vacanțe împreună?”, a mai spus Dragnea.

Reamintim că Ponta a prezentat anul trecut fotografii în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, când acesta era șeful SRI, și alături de Laura Codruța Kovesi, când aceasta era șefa DNA.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

4 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar