VIDEO Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor!

VIDEO Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor!

Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor! Așa se explică de ce acest accident a fost ținut la secret de duminică până luni! Presa, din păcate, ori ignoră subiectul, ori îl tratează derizoriu! Ce vuiet s-ar fi stârnit dacă ar fi fost un pesedist! Însă comportamentul și intenția de a mușamaliza sunt identice!

Un motociclist a filmat mașina ministrului Transporturilor înainte ca aceasta să provoace un accident ușor. În filmare se vede cum mașina gonește și depășește coloana de mașini încălcând linia continuă, cu vizibilitate extrem de limitată.

Ce a scris pe youtube cel care a filmat:

„Accident ministru Bode touareg cu sirene la Dumbravesti Ramnicul Valcea Pitesti EDIT: Numarul masinii era B 105 LUK sau LJK, bate soarele si nu il disting. Cand m-a depasit, am crezut ca sunt 2 tigani la volan care au sirene si lumini improvizate. Dupa ce i-am vazut cum intra in curba fara vizibilitate am stiut ca o sa faca accident mai devreme sau mai tarziu. Azi am aflat ca de fapt era muistul ala de ministru”

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Din imagini reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri, iar unii șoferi au fost nevoiți să tragă pe dreapta, pentru a evita o ciocnire. 

Touaregul folosea sirena, fără semnale luminoase, dar este neclar dacă legal avea acest drept. 

Lucian Bode ar fi fost rănit ușor dar a refuzat să fie transportat la spital.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră