VIDEO Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor!

VIDEO Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor!

Demisionează, imbecilule! Imagini incredibile înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor! Așa se explică de ce acest accident a fost ținut la secret de duminică până luni! Presa, din păcate, ori ignoră subiectul, ori îl tratează derizoriu! Ce vuiet s-ar fi stârnit dacă ar fi fost un pesedist! Însă comportamentul și intenția de a mușamaliza sunt identice!

Un motociclist a filmat mașina ministrului Transporturilor înainte ca aceasta să provoace un accident ușor. În filmare se vede cum mașina gonește și depășește coloana de mașini încălcând linia continuă, cu vizibilitate extrem de limitată.

Ce a scris pe youtube cel care a filmat:

„Accident ministru Bode touareg cu sirene la Dumbravesti Ramnicul Valcea Pitesti EDIT: Numarul masinii era B 105 LUK sau LJK, bate soarele si nu il disting. Cand m-a depasit, am crezut ca sunt 2 tigani la volan care au sirene si lumini improvizate. Dupa ce i-am vazut cum intra in curba fara vizibilitate am stiut ca o sa faca accident mai devreme sau mai tarziu. Azi am aflat ca de fapt era muistul ala de ministru”

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Din imagini reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri, iar unii șoferi au fost nevoiți să tragă pe dreapta, pentru a evita o ciocnire. 

Touaregul folosea sirena, fără semnale luminoase, dar este neclar dacă legal avea acest drept. 

Lucian Bode ar fi fost rănit ușor dar a refuzat să fie transportat la spital.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina