VIDEO Dovada că Dragnea e în corzi la DNA! Ce e Daddy, ți-au ecranat informatorii?

VIDEO Dovada că Dragnea e în corzi la DNA! Ce e Daddy, ți-au ecranat informatorii?

Dovada că Dragnea e în corzi la DNA! Ce e Daddy, ți-au ecranat informatorii? I-a trimis pe ăia de la RTV să-l tragă de limbă pe Romică Părpălea. Cel despre care se spune că este călcâiul lui Dragnea, omul pe care nu l-a putut cumpăra. Și a indicat procurorilor lucruri pe care Dragnea le credea îngropate. Nu uitați, Părpălea l-a „copt” pe Dragnea și în dosarul Referendumul!

Surpriză!

„Anumite dovezi si probe nu le foloseam, dar cateii lui Liviu Dragnea mi-au facut plangere penala pentru 9000 de lei. Am intrat in forta ca era ranchiunos. Vreti sa spuneti ca sunt omul lor? Eu stiu multe de Dragnea si de Carmen Dan, dar nu am vrut sa spun. Eu nu santajez pe nimeni. Eu stiu foarte multe informatii. Daca esti acuzat pe nedrept ce sa faci? Eu nu as vrea sa il atac pe Dragnea”, a spus Romica Parpalea.

Romica Parpalea a depus o plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea si impotriva Tel Drum in luna iulie la DNA, iar acum a fost citat de procurori pentru a-si sustine plangerea. Teleormaneanul sustine ca are probe cu care sa dovedeasca ca aceasta companie, Tel Drum, ii apartine lui Liviu Dragnea si are mai multe acuzatii la adresa liderului PSD.

Referindu-se la privatizarea Tel Drum, el a declarat: „Dupa ce Consiliul Judetean a facut investitii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnatura simpla, ca presedinte al Consiliului Judetean, a oferit aceasta societate puternica unui apropiat care era presedinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante