VIDEO Dragnea, atac NESIMȚIT și MINCINOS la președinte! Boule, n-a fost în vacanță, a reprezentat România la ONU!

VIDEO Dragnea, atac NESIMȚIT și MINCINOS la președinte! Boule, n-a fost în vacanță, a reprezentat România la ONU!

Dragnea, disperat și nervos, a lansat un atac nesimțit și mincinos la adresa președintelui Iohannis, miercuri dimineață! Boule, președintele n-a fost în vacanță, a reprezentat România la ONU!

Dragnea a fost întrebat, miercuri, de jurnalişti cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD replicând că nu vorbeşte, pentru că a vorbit destul şeful statului.

”Nu vorbesc. A vorbit preşedintele destul. A venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe toţi”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a spus că dacă o întâlnire cu Donald Trump și reprezentarea României la ONU este interpretată drept o vacanță, atunci nu mai este nimic de comentat.

 ”E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr. Dacă reprezentarea României la ONU și întânire cu președintele SUA reprezintă o vacanță, atunci nu mai avem nimic de comentat”, a declarat Dobrovolschi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze, iar varianta a doua era ca PSD să le retragă sprijinul politic pentru că persoanele urmărite penal, trimise în judecată sau condamnate nu trebuie să facă parte din conducerea statului. El a spus că "este păcat că PSD nu a înţeles nimic" din repetatele sale apeluri pentru întărirea statului de drept şi a avertizat că "această cale nu este cea bună".

Preşedintele a mai declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confundat poziţia de acum cu aceea de profesor universitar, spunând că abordarea acestuia a fost una inadecvată pentru că, dacă constata că ceva nu este bine reglementat prin lege trebuia să vină cu un act să corecteze.

În contextul în care a vorbit despre atacurile politicienilor la adresa justiţiei şi despre "penalii" care au ajuns în conducerea statului, Klaus Iohannis a spus că este nevoie de o implicare civică maximă şi este nevoie ca aceia care doresc o justiţie independentă să se anunţe şi să-şi spună opinia, precizând că nu doreşte prin aceste afirmaţii să se creeze impresia că vrea să cheme oamenii să protesteze.

Şeful statului a subliniat şi că îl îngrijorează profund faptul că se propune, prin proiectul de modificare a legilor justiţiei, ca preşedintele să fie scos din procedura de numire a procurorilor şefi, spunând că este o „greşeală fundamendală”. Preşedintele a mai spus că mutarea Inspecţiei Judiciare în subordinea Ministerului Justiţiei aduce presiune politică asupra inspecţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?