VIDEO Dragnea, AUDIAT la DNA! Președintele PSD a fost PUS SUB ACUZARE!

VIDEO Dragnea, AUDIAT la DNA! Președintele PSD a fost PUS SUB ACUZARE!

UPDATE/10:35 Liviu Dragnea a parasit sediul DNA: "Am toate sansele sa raman liber pana la alegerile parlamentare, chiar si intr-un ritm foarte alert"! Președintele PSD a fost pus sub acuzare de procurorii DNA în dosarul în care este acuzată și fosta soție Bombonica Prodana.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a fost citat in dosarul fostei sale sotii, in care este si el urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Liderul social-democrat a ajuns la sediul DNA in jurul orei 9:40, unde a fost nevoit sa astepte la coada pentru a intra in institutie. Potrivit Digi24, asteptarea se datoreaza procedurilor de securitate, care ingreuneaza fluxul.

Tot luni a fost audiat la DNA fostul ministru al Economiei Constantin Nita. Acesta a parasit sediul institutiei in jurul orei 10:15.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA in data de 6 aprilie pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la fals intelectual, in forma continuata, intr-un nou dosar, cel in care si fosta sa sotie, Bombonica Prodana, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Dosarul vizeaza fapte din perioada 2006-2012, cand Liviu Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, este urmarita penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisa in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, potrivit DNA.

Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...