VIDEO Dragnea și Proasta, atacuri imbecile la Iohannis! Îl acuză că face rău României!!!!

VIDEO Dragnea și Proasta, atacuri imbecile la Iohannis! Îl acuză că face rău României!!!!

Dragnea și Proasta, atacuri imbecile la Iohannis! Îl acuză că face rău României!!!! În fața unui raport MCV extrem de dur, Viorica Dăncilă invocă necesitatea consensului și îl atacă pe Klaus Iohannis!!!



”Îl rog pe domnul președinte Klaus Iohannis să nu mai iasă cu astfel de declarații care fac rău României. Dl Jean Claude Juncker ne-a spus că dacă vrem să avem succes, trebuie să existe consens între guvern, parlament și președinție. Eu țin la consens pentru că țin la imaginea ”Romaniei”, a declarat marți premierul Viorica Dăncilă, într-o scurtă declarație de presă sub ochii lui Liviu Dragnea.

Dăncilă a reacționat astfel la declarațiile de luni ale președintelui Iohannis, care a spus că ”Acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea-Dăncilă”.

Imediat după declarația lui Dăncilă, Dragnea a spus că ”declarațiile de ieri ale președintelui Iohannis pot fi catalogate ca și iresponsabile. Nu cred că mai este un șef de stat care să fi procedat de maniera asta. Acest guvern nu care cumva să gestioneze președinția UE. Asta nu poate să fie o atitudine responsabilă din partea unui președinte. Eu ca un român simplu, dar nu umil, consider că pentru România temele mari sunt altele. Am făcut și instituțional și public apeluri de a lucra împreună, numai că le-am făcut degeaba”.

Dăncilă a mai spus că ”am venit cu un program pentru preluarea președinției. Venim cu forma finală în cursul lunii noiembrie. Se încheie agenda strategică 2014 – 2019, avem de răspuns la o serie de provocări, Brexit-ul, post-Brexit, după aceste lucruri va fi judecată România la final. O președinție de succes este acea în care închizi cât mai multe dosare”.

Reamintim că pentru astăzi sunt programate publicarea MCV de către Comisia Europeană și votarea în Parlamentul European a unei rezoluții privind statul de drept, ambele documente extrem de dure la adresa guvernului și parlamentului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...