VIDEO Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur împotriva referendumului: „Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă şi exact asta se întâmplă”

VIDEO Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur împotriva referendumului: „Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă şi exact asta se întâmplă”

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur împotriva referendumului: „Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă şi exact asta se întâmplă”. Răzvan Firea, fiul vitreg al primarului general al Capitalei, s-a alăturat campaniei care îndeamnă la boicotul referendumului pentru familia tradiţională. Tânărul în vârstă de 28 de ani a subliniat că statul are responsabilitatea de a oferi drepturi şi şanse egale cetăţenilor.

Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, susţine campanie „Iubirea nu se votează“ în care sunt implicate mai multe persoane publice şi care are ca scop boicotul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţiei, care va avea loc pe 6 şi 7 octombrie. „Eu nu merg la referendum, pentru că statul trebuie să mă respecte, să ne reprezinte şi să garanteze libertatea de a iubi“, spune tânărul designer în clipul campaniei. Pe de altă parte, primăriţa Capitalei a declarat că va vota „da“ la referndum.

Pe Facebook, Răzvan Firea a reiterat ideea că un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi şi şanse egale pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor. El mai subliniază că dezbinarea şi inventarea unor falşi duşmani sunt nişte greşeli majore şi militează pentru respect şi acceptare. „Toţi suntem o familie, chiar dacă unii dintre noi au pielea mai închisă, părul roz sau preferă ciocolata albă. Dezbinarea şi inventarea unor falşi duşmani, într-o familie deja apăsată de sărăcie şi lipsuri, nu poate fi decât greşit moral, indiferent de reperele fiecăruia. Suntem toţi fraţi, trebuie să ne respectăm şi să ne acceptăm diferenţele“, susţine fiul vitreg al Gabrielei Firea.

Tânărul mai precizează că niciun om nu ar trebui să se simtă umilit în propria ţară şi este de părere că referendumul pentru familia tradiţională nu face decât să întărească o cultură a fricii.

„Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă şi exact asta se întâmpla zilele astea. Se iroseşte atâta energie doar pentru a mai învăţa o generaţie să trăiască în frică şi intoleranţă. Acest referendum nu schimbă nimic esenţial pentru susţinătorii lui, însă pentru ceilalţi solidifică o cultură a fricii, a lipsei de apartenenţă, într-o ţară care oricum îşi tratează ruşinos minorităţile. Îmi doresc să clădim un viitor mai bun pentru generaţiile următoare, un viitor în care nu există discriminare, în care toţi copiii acestei ţări au şanse şi drepturi egale, în care nu există dezbinare, nici pe bază de culoare, nici gen, nici sex, nici în funcţie de ce muzică asculţi sau de ce haine porţi“, a conchis tânărul provocându-i pe toţi cei care îl urmăresc să ducă mesajul campaniei mai departe.

Răzvan Firea s-a remarcat prin atitudinea sa nonconformistă, fiind primul model androgin din România. Este fiul lui Răsvan Firea, fostul soţ al Gabrielei Firea, care a murit în anul 2010, la 54 de ani, în urma unui atac cerebral.

Până acum, s-au alăturat campaniei „Iubirea nu se votează“ şi cântăreaţa Andreea Bălan, dansatorul şi coregraful Emil Rengle, dar şi fashion editor-ul Maurice Munteanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...