VIDEO GCS: Peste 14.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România

VIDEO GCS: Peste 14.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România

Peste 14.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România, cele mai multe fiind pentru punctul de trecere al frontierei din aeroportul Internaţional "Henri Coandă", a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

"Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, de la lansarea aplicaţiei https://plf.gov.ro şi până la 18,00, au fost create 35.549 de conturi în platformă şi 14.212 persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF). Diferenţa dintre numărul persoanelor care şi-au creat cont în platformă şi al celor care au generat formular este reprezentat de cei care au dorit să vadă cum arată aplicaţia, ce informaţii sunt solicitate sau care sunt paşii necesari pentru completare", se precizează într-un comunicat al GCS transmis AGERPRES.Sursa citată menţionează că cele mai multe persoane au completat formulare pentru puncte de trecere a frontierei din aeroportul Internaţional "Henri Coandă" - 5.221, aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj - 1.193, punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - 955, punctul de Trecere a Frontierei Borş - 742, punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - 708.

GCS reaminteşte că, duminică dimineaţă, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a operaţionalizat platforma https://plf.gov.ro , astfel încât persoanele care vor intra în ţară în cursul zilei de luni să aibă timpul necesar să completeze formularul digital.

Începând cu 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în ţară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană şi reglementat de Guvernul României. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei