VIDEO Gorghiu a trecut la PSD? Ascultați și voi declarația asta! Ce hămăie Dragnea repetă ea...

VIDEO Gorghiu a trecut la PSD? Ascultați și voi declarația asta! Ce hămăie Dragnea repetă ea...

Gorghiu a trecut la PSD? Ascultați și voi declarația asta! Ce hămăie Dragnea repetă ea...

”Dați-mi voie să vă spun că mă bucur nespus de mult pentru fostul președinte, fostul copreședinte Vasile Blaga. A fost o situație fabulos de neplăcută, în primul rând, la nivel personal, pentru domnia sa și în al doilea rând pentru PNL. Să nu uitați că două campanii electorale la rând am fost loviți de aceste demersuri ale procurorilor, odată cu Orban, care a pierdut candidatura la Primăria Capitalei și a fost achitat, într-o primă instanță, ce-i drept și al doilea dosar al domnului Vasile Blaga, care a venit în campania pentru alegerile parlamentare și care astăzi se finalizează cu o soluție de achitare pentru fostul copreședinte al PNL.

Evident, primul lucru pe care l-aș face acum, dacă aș fi decident politic în România, aș introduce legea răspunderii magistraților, rapid, instantaneu! Nu poți să mistifici imaginea unui partid prin genul ăsta de dosare, că sunt făcute prost sau sunt făcute mai puțin bine, nu e treaba mea să decid, dar eu văd un PNL care a fost dezavantajat categoric atât în alegerile locale, cât și în alegerile parlamentare. Să știți că electoratul nostru ține foarte mult la aceste probleme de integritate, chiar dacă cei doi au făcut pasul în lateral, asta nu înseamnă că imaginea partidului nu a fost afectată. Astăzi văd două decizii de achitare și sunt convinsă că se vor conserva și în instanțele superioare. Nu-mi rămâne decât să mă întreb când vom avea legea răspunderii magistraților, pentru că așa când omul politic este vinovat răspunde pentru lucrul aceste și magistratul trebuie să răspundă pentru un dosar care se dovedește zero în fața instanței”, a declarat Alina Gorghiu, pentru știripesurse.

Alina Gorghiu susține că deși avem în pachetul de legi adus de Tudorel Toader în Parlament prevederi referitoare la răspunderea magistraților nu poate avea încredere în PSD, pentru că s-au ”răzgândit” de prea multe ori și de un an de zile ”avem numai povești”.

”De vreun an de zile tot avem povești! Nu avem nimic altceva. Avem inițiative pe care și le asumă Guvernul, pe care apoi nu și le mai asumă, avem un Liviu Dragnea care spune public ceva și apoi în concret nu se mai întâmplă nimic. Singura lor lege care a produs ceva este cea legată de recursul compensatoriu, care a dus la vocația de eliberare condiționată a peste 3000 de infractori, violatori, tâlhari etc. Nu am cum să nu fiu nemulțumită, pentru că în afară de asta nu avem nimic. Însă, repet, finalul este unul fericit pentru Vasile Blaga, pentru că s-a întâmplat un lucru bun și mi-aș dori să-l văd înapoi activ în partid cât se poate de repede”, a precizat Gorghiu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…