VIDEO GRAV derapaj al PNL la Cluj! Alianța USR PLUS acuză PNL că a distribuit în Cluj pliante cu informații false

VIDEO GRAV derapaj al PNL la Cluj! Alianța USR PLUS acuză PNL că a distribuit în Cluj pliante cu informații false

 GRAV derapaj al PNL la Cluj! Alianța USR PLUS acuză PNL că a distribuit în Cluj pliante cu informații false. Alianța USR PLUS acuză într-un comunicat de presă PNL că a distribuit pliante false în numele alianței. E vorba despre pliante în care adversarii au postat informații false, cu sigla alianței și texte precum ”USR PLUS susține că avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români”.

 USR PLUS arată în comunicatul citat că unul dintre cei care au distribuit pliantele false este președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal. Alianța a postat un video cu doi membri PNL despre care susține că au fost prinși în flagrant în timp ce distribuiau pliantele false.

”E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Facem un apel către liderii și candidații PNL să ia măsuri urgente și să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii”, scrie alianța în comunicatul citat.

Până la ora publicării articolului, PNL nu a răspuns acuzațiilor.

Alianța 2020 USR-PLUS a reclamat încă din 16 aprilie că este ținta unei campanii de dezinformare prin pliante primite de oameni în cutiile poștale și a anunțat că va depune plângere penală.

Comunicatul integral:

Am aflat cu surprindere că doi dintre cei care distribuie pliante “otrăvite” cu sigla Alianței 2020 USR PLUS și citate false sunt membri ai Partidului Național Liberal, unul dintre ei chiar președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal.

Cei doi au fost prinși în flagrant și filmați în timp ce distribuiau pliantele false și identificați în câteva ore de susținătorii Alianței 2020 USR PLUS.

Facem un apel către liderii și candidații PNL să ia măsuri urgente și să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii.

Considerăm că acest model de a face politică prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a îndepărtat oamenii onești de politică, iar acest lucru trebuie să înceteze.

E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Așteptăm să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale