VIDEO Hohote de râs la Bursă când un șef al IFC a făcut o glumă cu referire la Proasta României!

Hohote de râs la Bursă când un șef al IFC a făcut o glumă cu referire la Proasta României! Bursa de Valori București a organizat un eveniment cu ocazia zilei de 8 Martie. Printre cei invitați să rostească un discurs s-a aflat și Cristian Nacu, Senior country officer pentru România la Internațional Finance Corporation, divizia de investiții a Băncii Mondiale. Înainte de de a citi un discurs în engleză, a spus că va citi de pe foaie, făcând referire la Viorica Dăncilă, precizând că „e mai bine să citești de pe o hârtie decât să spui prostii”. Toate femeile din sală au izbucnit în râs, relatează HotNews.ro.

„Întâi de toate vreau să-mi cer scuze că nu sunt o doamnă și, pentru că cineva înaintea mea a spus că e mai bine să citești de pe o hârtie decât să spui prostii, am să încerc să citesc un material pe care mi l-au pregătit colegii mei. Din nefericire, limba engleză, fiind limba generală a IFC va trebui să-l spun în engleză”, a spus Nacu.

Discursul a fost printre altele, despre cum susține IFC femeile antreprenor.

Vezi de la minutul 5:40

În deschiderea evenimentului, Claudia Ionescu, director la BRD Groupe Societe Generale și membru în Consiliul de Administrație al Bursei de Valori București (BVB) a citit din Constituție despre egalitatea de șanse și apoi și-a exprimat dorința ca într-o bună zi „țara să se transforme într-o oază de civilizație” în care vor fi sancționate impostura, minciuna și hoția.

„Cât de bine sună Constituția României și ce bine ar fi ca ea să fie aplicată. În ciuda dificultăților de astăzi și de mâine am un vis ancorat adânc în visul multor români, anume că într-o bună zi vom ajunge să ne ridicăm și să trăim conform adevăratului sens al credințelor noastre și al celor scrise în Constituție, că toți oamenii sunt egali, indiferent de religie, sex, averi sau vremelnice funcții”, a pus Ionescu.

Am speranța că într-o bună zi oamenii de bună credință din această țară, experți în domeniile lor de activitate, pe deoparte, și politicienii, pe de altă parte vor putea să se așeze împreună la masă astfel încât cei care au plecat în pribegie pentru o viață demnă să se întoarcă acasă și să-și aducă aportul astfel încât această țară să se transforme într-o oază de civilizație, libertate, o țară a drepturilor egale pentru toți, a demnității în care oamenii sunt judecați pentru caracterul lor și nu după funcțiile lor, o societate bazată pe meritocrație care sancționează impostura, minciuna, hoția.
Viorica Dăncilă a avut un moment de sinceritate luni în Parlament.

„Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, în dezbaterile din Camera Deputaților legate de ordonanța de urgență 114.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

4 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri