VIDEO Imagini HALUCINANTE la sediul PSD cu slugile din presa de partid închinându-se la micul lui Dragnea!

VIDEO Imagini HALUCINANTE la sediul PSD cu slugile din presa de partid închinându-se la micul lui Dragnea!

Slugile din presa pro-PSD s-au închinat la micul lui Dragnea. Cel căruia îi erau destinați i-a refuzat... „Micii îmi plac, mănânc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio formă, nu sunt un susținător al lui Liviu Dragnea”, a spus bărbatul. De altfel, el a și refuzat farfuria cu mici oferită de Liviu Dragnea. 

Jurnalistul Dan Tăpălagă a avut o reacție promptă pe Facebook:

„Mi-e o jena cumplită de acei colegi, ziariști, de la sediul PSD, pe care îi privesc stupefiat cum țin microfonul cu o mână iar cu cealaltă iau farfuria cu mici din mâna lui Dragnea prefăcându-se ca-i pun întrebări. Rușinos moment.

Simt nevoia să imi cer scuze în numele lor, sper că au fost puțini cei care au făcut așa ceva. Am văzut în clar unul, din câte înțeleg majoritatea și-au făcut treaba și n-au intrat în regia populistă a liderului PSD. Ziariștii de teren au demnitatea lor, n-ai cum să încerci să-i umilești în halul ăsta ca politician.

Aici nu e vorba de Dragnea, tot ce vedem acum e de o indecență fără margini. Cei care îi ciugulesc din palmă nu sunt ziariști adevărați, iar populismul unor politicieni nu are limite. Cum Dumnezeu să molfăi mici în direct, filmat și fotografiat de zeci de camere?”






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia