VIDEO Interlopul care a sfidat poliția a ieșit negativ la alcool și la droguri după primele teste

VIDEO Interlopul care a sfidat poliția a ieșit negativ la alcool și la droguri după primele teste

Interlopul care a sfidat poliția, miercuri seara, după ce a produs mai multe tamponări în București a ieșit negativ la alcool și la droguri, indică primele teste, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție.

Rezultatele analizelor la sange vor veni peste câteva săptămâni, au mai precizat sursele citate. Bărbatul a fost reținut joi dimineața iar în prezent se află la audieri.

Tânărul a fost surprins miercuri seara în traficul din Capitală, în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, dar a reușit să fugă în prima fază. ULterior, și-a băut joc de polițiști după ce era să lovească trei jandarmi și câțiva pietoni.

Șerban Michelle Antonio a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri a postat pe contul de instagram „w33”. La curent cu faptul că este căutat de polițiști, el s-a filmat din cada în care face baie împreună cu o persoană feminină. În video se aude cum le transmite polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”

Pe tot parcursul zilei, acesta a postat mai multe filmulețe din mașina Mercedes pe care o conduce. Într-unul din filmulețe apare cu o persoană feminină și mai multe buchete de floarea soarelui, afirmând că „fata a vrut să mănânce semințe”. Într-un alt video amenință polițiștii: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

.

În jurul orei 19:10 Șerban Michelle Antonio a fost surprins de polițiști în trafic în zona Tineretului, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. Polițiștii au transmis că individul ar fi fugărit și o fată.

Grav este că acesta, ingnorând blocajul și somațiile polițiștilor, a pornit în trombă mașina Mercedes lovind autovehiculele din fața. Era să-i lovească și pe cei trei jandarmi care flancau mașina, inclusiv pe pietonii care se angajaseră să traverseze.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”