VIDEO Interlopul Romi Neguș, „cazat” la arest după ce l-a „încins" pe boxerul Florin Jaga pentru că l-a înjurat de mamă

VIDEO Interlopul Romi Neguș, „cazat” la arest după ce l-a „încins" pe boxerul Florin Jaga pentru că l-a înjurat de mamă

Interlopul Romi Neguș, finul lui Mircea Nebunu, a ajuns în arestul poliției după ce l-ar fi încins pe fostul boxer Mihai Florin Mulcuţa, zis Jaga, după ce acesta ar fi fost "neam prost" și l-a înjurat de mamă.

Interlopul Romi Neguș a avut iar probleme cu autoritățile după ce l-ar fi bătut pe fostul boxer Mihai Florin Mulcuţa, zis Florin .Jaga.

Pe vremuri boxer de performanţă, Jaga a devenit cunoscut, mai nou, doar pentru scandaluri.

„Am ajuns la spital din cauza lor”, s-a plâns Jaga, pretinzând că e hărţuit pentru că n-a mai vrut să execute comenzile clanului Neguş.

Interlopul Romi Neguș l-a încins pe boxerul Florin Jaga

„N-am mai vrut să bat pe unul şi pe altul”, susţine omul, în timp ce Romi spune că, de fapt, vina e a fostului boxer care, beat fiind, ar fi avut un comportament de neam prost şi i-ar fi înjurat, live pe Facebook, inclusiv mama, relatează Bihoreanul .

Scandalul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au pornit o anchetă pentru loviri şi i-au cazat o noapte în Arestul Poliţiei pe Romi Neguş şi pe amicii săi.

La ieșirea din arest, Romi Neguș a fost întâmpinat de familie și de „locotenenții” lui.

Cine este interlopul Romi Neguș. Locotenenții săi, fugăriți de câini fix când să dea cu cocktailuri Molotov după un rival

În toamna anului trecut, interlopul Romulus Markovics, zis Romi Neguș, şi doi dintre locotenenţii săi au dat foc unei maşini aparţinând familiei unui apropiat al afaceristului Mihai Gabor, patron de firmă de pază.

Autoturismul, un Seat Ibiza, a fost incendiat în zorii zilei de 10 octombrie, în jurul orei 5, pe strada Muntele Găina din Oradea.

În urma cercetărilor pornite de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, zilele trecute anchetatorii au pus învinuire trei persoane: Romulus Markovics, alias Romi Negus, liderul grupării Neguş (foto dreapta), şi doi dintre „locotenenţii” săi, Dudoma Sándor (foto stânga), alias Tito, respectiv George Beniamin Pintilie (mijloc).

Petrecere de polițist cu scandal și bătaie

În prezent, este anchetă internă la Poliţia Bihor, după ce mai mulţi poliţişti s-au luat la bătaie cu ocazia zilei de naştere a unui coleg, şeful Postului de Poliţie din comuna Pietroasa, Raul Rotar, sărbătorită în stil mare la o sală de evenimente din comuna Cărpinet.

Petrecerea nu a fost una obişnuită, poliţistul a avut peste 150 de invitaţi, între petrecăreţi numărându-se foşti şi actuali şefi ai poliţiştilor, dar şi politicieni şi oameni de afaceri, unii ajungând victime ale bătăuşilor cu epoleți...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…