VIDEO „Legiunea Libertate pentru Rusia” a adus tancuri în regiunea rusă Belgorod

VIDEO „Legiunea Libertate pentru Rusia” a adus tancuri în regiunea rusă Belgorod

Grupul de partizani ruşi anti-Putin ''Legiunea Libertate pentru Rusia", care luptă de partea Ucrainei, a publicat un nou material video prin intermediul căruia susţine că a intrat cu tancuri în regiunea Belgorod.

Vehiculele blindate se îndreptau spre așezarea rusă Novaia Tavolzhanka din districtul Shebekinski. Soldații din ''Legiunea Libertate pentru Rusia" au menționat că au ocupat poziții strategice care le permit să contiunue incursiunea pe teritoriul Federaţiei Ruse.

După cum bine ştim, de aproape două săptămâni, la această incursiune participa și soldați ai unității ''Corpului Voluntarilor Ruși''. După cum au remarcat voluntarii, nu au întâlnit obstacole sau fortificații speciale pe drumul spre așezarea rusă.

La rândul său, guvernatorul rus din regiunea Belgorod, Viaceslav Gladkov, a declarat ieri că "astăzi nu există niciun inamic pe teritoriul regiunii Belgorod".

,,Mulți oameni întreabă despre Novaia Tavolzhanka. Nu există niciun inamic pe teritoriul Novaia Tavolzhanka", a afirmat Gladkov.

În replică, soldații din cadrul grupului de partizani ''Corpul Voluntarilor Ruși (RDK)'' declară că sunt singura autoritate care controlează așezarea rusă Novaia Tavolzhanka din regiunea Belgorod.

Aceștia au publicat un videoclip cu această declarație pe canalul lor Telegram. Unul dintre reprezentanții ''Corpului Voluntarilor Ruși'' a declarat că au controlat satul din districtul Shebekinski de mai bine de o zi.

"Este destul de clar că Moscova nu este interesată de soarta provinciei, iar Gladkov a pierdut controlul asupra situației: partizani bine înarmați se află în Shebekino, iar Novaia Tavolzhanka este pur și simplu abandonată", a declarat ''Corpul Voluntarilor Ruși''.

La 4 iunie, partizanii ''Corpului Voluntarilor Ruși'' și a ''Legiunii Libertate pentru Rusia", care luptă de partea Ucrainei, au anunțat un raid în regiunea Belgorod și au publicat ulterior un material video care ar fi fost filmat în Novaia Tavolzhanka.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...