VIDEO Momente șocante la Antena 1! O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii Acces direct și a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida

VIDEO Momente șocante la Antena 1! O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii Acces direct și a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde o o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.

Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: "Dă-mi banii".

Conform site-ului Antena3, Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie, potrivit sursei citate.

 La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.

"Am chemat Poliția (...). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <<vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor>>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios", a spus Vaida.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …