VIDEO Momente ȘOCANTE la Antena 3! Gâdea, ieșire dementă la adresa unui invitat, în direct: Pupați-o în c.. pe Kovesi!

VIDEO Momente ȘOCANTE la Antena 3! Gâdea, ieșire dementă la adresa unui invitat, în direct: Pupați-o în c.. pe Kovesi!

Sunt disperați? Momente șocante la Antena 3! Gâdea, ieșire dementă la adresa unui invitat, în direct: Pupați-o în c.. pe Kovesi! 

Într-o dezbatere ulterioară conferinței de presă a procurorului-șef al DNA, în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, enervat de replicile liberalului Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, care contraveneau discursului-șablon, Mihai Gâdea a mers lângă acesta și a început să strige efectiv la el.

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” se auzea din platou. „N-ați înțeles nimic” a sărit și aia de i se văd chiloții, adică deputata PSD Andreea Cosma. 

„Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a strigat Mihai Gâdea lui Ionel Dancă. 

„Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. „Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea. Pavel Abraham se auzea strigând: „Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. „Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” i-a răspuns Ionel Dancă. 

Mihai Gâdea a zbierat atunci la Ionel Dancă: „Pupați-o, dom`ne, în c... pe Kovesi!”. „Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă. 

„Ministrul de Interne n-a spus că polițistul pedofil a aplicat legea, aici s-a acoperit dle Dancă, chiar nu înțelegeți?” a completat Șerban Nicolae. 

Ce a declarat Șerban Nicolae după conferința de presă a șefei DNA:

„Cred că în materie de comunicare, nimeni nu subminează credibilitatea Direcției Naționale Anticorupție mai tare ca șefa acestei instituții. Acest mecanism de comunicare, în care se amestecă minciunile flagrante cu `nu comentez` atunci când lucrurile devin evidente, nu are să treacă de populație ca `asta este lupta anticorupție`. De exemplu, un singur caz am să relatez. A spus că încă de anul trecut `am avut o problemă cu procurorul Negulescu de la Ploiești și am luat măsuri`. O palmă mai publică dată tuturor românilor nu poți să dai. Spui că ai luat măsuri... Toată lumea știe că pe Iorga Moraru a executat-o imediat, fără niciun fel de investigație la nivelul DNA și la Negulescu nu a făcut nicio sesizare către Inspecția Judiciară. Asta e minciună că a făcut DNA-ul... Nici acum nu admite că a făcut o greșeală. Părerea mea e că subminează cât se poate de eficient din păcate și cât se poate de insistent tot ceea ce s-a construit la nivelul Direcției Naționale Anticorupție", a declarat Șerban Nicolae la Antena 3.

Mircea Badea, despre conferința susținută de șefa DNA: „Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă"

"Am urmărit cu atenție și îngrijorare toată această conferință de presă. Nu vreau să stric petrecerea anticorupților din Romania. DNA-ul nu face probe falsificate, mai puțin cele anulate de instanță pentru că sunt falsificate . Doamna Kovesi nu a avut o conferință de presa, a vrut să transmită un mesaj exact ca un politician. Dânsa nu a vrut să lămurească nimic despre nimic. De fiecare dată când era întrebată ceva concret spunea nu putem să vorbim că e o anchetă în curs, nu putem să vorbim că ne amendează marțienii, ea începând conferința de presă prezentând o probă dintr-un dosar în curs despre care nici nu mai știa dacă e o probă în dosar sau cum a fost obținută. Nu știa nimic. Discursul la nivel strict logic este perfect schizofrenic. Discursul. Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă. Noi respectăm legea, nu s-a încălcat deloc legea, dar să vedem ce spune Inspecția Judiciară dacă s-a încălcat legea. Nu pot să vă spun dacă s-a încălcat sau nu legea, dar sigur nu s-a încălcat", a spus Mircea Badea.

Mugur Ciuvică, despre declarațiile lui Kovesi: „Cel mai prost..."

  „A fost exact ca Onea. Nu știu dacă a avut și el un discurs de deschidere la conferință... Doamna Kovesi a avut discursul ăsta la nivel de cel mai prost editorial de pe cel mai prost site propagandistic din lume. Adică dacă îl ruga pe Tapalagă sau pe Dogioiu, îi ieșea ceva mai bine", a declarat Mugur Ciuvică la Sinteza Zilei, la Antena 3.

„Are repetat alea trei idei ale lui Onea, doar că fără strâmbături (...) Ăla se strâmba groaznic", a subliniat Ciuvică.



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”