VIDEO Momentul când jurnalista Carmen Avram a decedat moral: Am decis să fiu total de partea PSD când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European.

VIDEO Momentul când jurnalista Carmen Avram a decedat moral: Am decis să fiu total de partea PSD când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European.

Momentul când jurnalista Carmen Avram a decedat moral: Am decis să fiu total de partea PSD când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European. Da, oameni buni, acel discurs toxic, imbecil și iresponsabil în care Dăncilă s-a rățoit isterică la Europa: N-am venit aici să dau socoteală! Păcat, Carmen Avram... Bun, vei candida din partea PSD, e decizia ta, OK, dar să spui că te-ai îndrăgostit de acest partid în urma unui discurs al Vioricăi Dăncilă?!?

De la minutul 23.00:

Carmen Avram, jurnalista de la Antena 3, a fost desemnată să ocupe poziția a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Luni seara, Avram a dezvăluit cum a ajuns să țină cu PSD, deși era votantă PNL și cum i-a făcut Liviu Dragnea oferta de a candida pe lista social-democraților.

Avram a relatat că discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European a fost factorul decisiv, iar majorarea salariilor medicilor a cântărit enorm.

”Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot găsit scuze că PNL o să își revină. După 2016 am văzut un partid care a fost votat și care a fost asaltat să fie scos de la putere. Am văzut că PSD nu cedează, ci are timp să rezolve și lucruri. În sfârșit avem doctori plătiți cum trebuie, iar asta a rezolvat-o PSD.

Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri pe care nu credeam că pot să le simt. S-au întâmplat lucrurile în ultimii 2 ani, care pentru mine au fost șocanți. Am decis să fiu total de partea lor când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E ceva ce eu nu am mai auzit.

M-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea care mi-a spus că ar vrea să mă gândesc la această propunere.

A fost foarte greu să iau această decizie. A fost greu și pentru echipa cu care am lucrat. Eu sunt un fan al democrației. Am ajuns să fie proteste, după ce un partid a câștigat alegerile la un scor mare. Cum adică dictatura majorității? Dar, în Germania, cine guvernează, ăla care e minoritar?”

 Dăncilă, discurs dement în fața Parlamentului European! Sclava lui Dragnea insultă decența poporului român! Odă pentru PENALI!

 

 Viorica Dăncilă:

nu am venit să dau socoteală, am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect
încep cu o întrebare: pentru cine vrem să construim un sistem de justiție viabil? Trebuie să facem

o justiție corectă pentru cetățeni. De la cetățeni trebuie să înceapă orice discuție
drepturile cetățenești trebuie respectate

în ce fel a apărat MCV cetățenii români de încălcarea gravă a drepturilor lor? Nu am văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului, despre protocoalele secrete

 în baza protocoalelor milioane de români s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete în numele luptei anticorupție. Au fost falsificate transcrieri de convorbiri

acest mecanism (MCV) și-a ratat menirea

dacă suntem sinceri, de la aceste abuzuri grave trebuie să începem

Comisia de la Veneția spunea că în sistemul sovietic Parchetul a reprezentat un mijloc de a controla puterea judecătorească. În România, mii de magistrați au dosare contrafăcute prin care sunt controlați să dea decizii în afara sălii de judecată

noile legi ale justiției le redau judecătorilor independența. Vom ține cont de recomandările Comisiei de la Veneția

azi v-am informat pe toți, oficial, despre abuzurile din Romnia. De acum nu se mai pot ignora aceste lucruri. Nu se mai păoate vorbi despre România fără să fie luate în calcul și aceste lucruri

despre mitingul din 10 august: este acuzată jandarmeria pentru că a intervenit împotriva unui miting neautorizat. Nu am văzut aceeași luare de poziție la alte mitinguri din Europa

vă cer următorul lucru: nu-i interziceți României ceea ce este permis în alte state membre. Vrem să vă fim parteneri. dar vrem să fim parteneri egaliTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

2 Teodorovici, salvat de pericolul muncii: nu va lucra la privat, a fost numit Director de Audit la Curtea de Co…

3 Un profesor din Piatra Neamț i-a cerut unei eleve poze cu ea dezbrăcată: De matematică sunt sătul!

4 SURSE Tensiuni între Valeriu Gheorghiţă şi noul ministru al Sănătăţii. Atribuţiile coordonatorului campaniei d…

5 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…