VIDEO Momentul în care doi cretini fură telefonul victimei unui accident, în Teleorman. Poliția se afla la câțiva metri distanță

VIDEO Momentul în care doi cretini fură telefonul victimei unui accident, în Teleorman. Poliția se afla la câțiva metri distanță

Camerele video ale jurnaliștilor aflați, joi seară, la locul unui accident de circulație grav petrecut în Teleorman au surprins momentul în care doi tineri fură telefonul uneia din victime, proiectat în afara autoturismului după impactul puternic.

Aparent, cei doi erau curioși să vadă ce s-a întâmplat, dar au profitat de faptul că polițiștii erau ocupați cu ancheta la fața locului, au ridicat telefonul pe care l-au zărit în iarbă, apoi au părăsit zona, potrivit Impact News 24.

VEZI momentul la 0:25:

O mașină în care se aflau patru tineri - doi băieți și două fete - s-a răsturnat joi seara pe câmp, în localitatea Lăceni din Teleorman. Accidentul i-a proiectat pe cei patru tineri în afara mașinii și la fel s-a întâmplat și cu bunurile lor.

Cei patru, toți cu vârste în jur de 20 de ani, au fost grav răniți și au fost duși la spital.

Potrivit sursei citate, obiectele celor patru - genți, telefoane - erau împrăștiate pe zeci de metri în jurul mașinii, iar cei doi „martori” au profitat de această situație și și-au însuțit telefonul, fiind prea puțini deranjați că zona era intens luminată și jurnaliștii filmau locul accidentului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 VIDEO Da-n morții mă-tii nu te duci tu, infractorule? / Vîntu: „Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci”

4 Amănunte picante de la violul anului! / Cum a atras-o milionarul „Ureche” în apartament pe fosta „logodnică” a l…

5 VIDEO Proștii care ne conduc / Crezând că sunt protestatari pentru dosarul 10 august, și a pus-o, ministrul Stel…