VIDEO O nouă „victorie” a Rusiei/Momente penibile la Petersburg. Un nou model de mașină Lada nu a pornit în fața invitaților la Forumul Economic Internațional

VIDEO O nouă „victorie” a Rusiei/Momente penibile la Petersburg. Un nou model de mașină Lada nu a pornit în fața invitaților la Forumul Economic Internațional

La Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), compania rusă AvtoVAZ și-a prezentat noul produs - Lada Aura.

Mașina nu a pornit și a trebuit să fie reparată urgent. Incidentul a fost surprins de camerele jurnaliştilor.

Șeful AvtoVAZ, Maxim Sokolov, a prezentat modelul Lada Aura ministrului de finanțe Anton Siluanov și jurnaliștilor. Cu toate acestea, când a venit timpul să demonstreze capacitățile mașinii, a avut loc un incident neplăcut: mașina nu a pornit.

Sokolov a trebuit să repare urgent mașina, umblând sub capotă. După diverese manevre, până la urmă, au reușit totuși să pornească motorul, moment întâmpinat cu aplauze.

Lada Aura a fost dezvoltată de ruși pe platforma modelului Vesta. AvtoVAZ o poziționează ca o „mașină pentru oamenii de afaceri”.

Rușii au reacționat dureros la incidentul cu noul model Lada.

„Doamne, ce păcat! Lumea întreagă râde de noi. Din nou, ucrainenii vor râde”, scrie un comentator.

Rețineți că acesta nu este singurul incident în care implică AvtoVAZ la SPIEF. Invitaților li s-a prezentat crossover-ul Lada X-Cross 5, care s-a dovedit a fi o copie completă a modelului chinezesc FAW Bestune T77. Au același design și specificații, diferența este doar la plăcuțele de identificare.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?