VIDEO Pfu, a ieșit căcatul la declarații! Amenințări, miștouri, bășini de dictator nebun!

VIDEO Pfu, a ieșit căcatul la declarații! Amenințări, miștouri, bășini de dictator nebun!

Pfu, a ieșit căcatul la declarații! Amenințări, miștouri, bășini de dictator nebun! 

Amenință că PSD și-ar putea trimite oamenii „care sunt foarte nervoși” să facă o contramanifestație la mitingul PNL

Dragnea îi avertizează pe liberali că i-ar putea lăsa pe oamenii din partidul său, „care sunt foarte nervoşi” să facă o contramanifestaţie în ziua mitingului PNL de la Iaşi, la care este invitat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Referindu-se la faptul că în ziua în care este programat mitingul social-democraţilor de la Iaşi, pe 9 mai, a fost anunţat un protest în oraş, Liviu Dragnea a afirmat: „Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă (când e mitingul PNL - n.r.). Să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle şi să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă o contramanifestaţie”. 

Pe de altă parte, întrebat dacă premierul Dăncilă va participa la mitingul PSD de la Iaşi, Dragnea a replicat: „Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru, avem această capacitate”.

Întrebat dacă Gheorghe Stan e calificat pentru a fi judecător la CCR: „Da, eu l-am votat”

Dragnea a susţinut, marţi, că Gheorghe Stan a fost propunerea partidului său pentru postul de judecător la CCR din partea Camerei Deputaţilor pentru că a fost singurul care a depus o cerere în acest sens la grupul PSD şi este calificat pentru acest post.

„A fost singura solicitare primită la grupul PSD. Eu recunosc, am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili care îmi propuneau alţi oameni respectabili pentru a fi susţinuţi. Am primit mesaje de la alţi oameni respectabili care susţineau să nu fiu de acord cu propunerile pe care le făcuseră alţi oameni. Am vorbit cu colegii mei din conducerea grupurilor şi am spus: care vor dori să-şi depună candidaturile, analizaţi în funcţie de ce candidaturi vor fi primite la grup. Au fost primite cele două candidaturi (pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor - n.r.) (...) Asta e explicaţia foarte simplă”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat când s-a transmis acest mesaj privind depunerea unei cereri la grupul PSD, Liviu Dragnea a replicat: „Era o chestiune publică, se ştia când este termenul, toţi cei care au dorit, toţi cei care îi propuneau pe alţii puteau să-i invite să depună aceste cereri”.

Întrebat de asemenea dacă Gheorghe Stan e calificat, liderul PSD a răspuns: „Da, de ce n-ar fi? Eu l-am votat”.

Liviu Dragnea a declarat, referitor la faptul că președintele Klaus Iohannis nu a invitat premierul Viorica Dăncilă la Summitul de la Sibiu din 9 mai, că este o dovadă de „lipsă de bună-creștere” și o „expresie a lăcomiei de imagine politică”

 „Este lipsă de bună-creștere, în primul rând. În al doilea rând, este lipsă de patriotism. În al treilea, rând este încă o expresie a lăcomiei de imagine politică pe care o are Iohannis. Nu cred că s-ar fi putut întâmpla oriunde în altă țară, în spațiul UE, ca cel care s-a autoirijat în organizatorul acestui eveniment. Președinția nu avea nici instrumente, nici alte pârghii să organizeze, ci autoritățile executive l-au organizat, ca să facă orice să nu fie invitat șeful Guvernului. Dar asta este”, a afirmat Liviu Dragnea, marți, la Parlament.

Întrebat dacă s-ar fi așteptat să fie invitat la Summitul de la Sibiu, având în vedere că este președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu nu mor după astfel de invitații. Prim-ministrul al Guvernului României deține Președinția Consiliului UE și eu am vorbit cu mai mulți colegi din diverse țări care erau șocați că persoana care deține Președinția Consiliului UE nu participă la acest eveniment. Dar asta e campania electorală”.

Dragnea îl acuză pe Tudorel Toader că a intrat în campanie electorală, dar nu a precizat de partea cui.

”Nu cumva la un moment dat apăruse o declarație că le are depuse sau trimise la Guvern (...) Nu știu, dacă domnul Toader a intrat în campanie electorală îi doresc foarte mult succes.”, a declarat Liviu Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…