VIDEO PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Citiți și voi unde are adresa din buletin

VIDEO PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Citiți și voi unde are adresa din buletin

PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Iar mutația pe Slatina și-a făcut-o, că nu avea buletin în localitatea de unde fugise după ce șeful său, primarul PSD, pierduse alegerile, în 2004, într-un apartament care aparține unui asociat al liderului PNL Olt.

Care asociat este la rândul său asociat într-o altă firmă cu un fin al actualului primar PSD al Slatinei și abonat la contractele cu Primăria!

Da, vorbim despre Eugeniu-Nicușor Marin, asociatul lui Liviu Voiculescu, și despre Alexandru Ochenatu, asociatul lui Eugeniu-Nicușor Marin. Apartamentul pe care are buletinul Mario De Mezzo, candidatul PSD al PNL, se află pe strada Tudor Vladimirescu. Nu dăm adresa completă că ne reclamă la GDPR. Dar cererea pentru buletin a depus-o pe 26 august iar actul i-a ieșit pe 2 septembrie.

Uite ce frumos cântă el despre protestatarii care-și iau pulane de la „regele-mustață”:

Este foarte interesant că acest pesedist luat în brațe de PNL are pe tatăl său în Slatina. Dar nu și-a făcut mutație în casă la el. De ce oare?

Potrivit presei locale, el a fost consilier al primarului PSD din Slatina, Gheorghe Păunescu. De asemenea, el a fost directorul de comunicare al controversatei companii Holzindustrie Schweighofer.

 Citiți cine semnează comunicatul de presă de mai jos al Holzindustrie Schweighofer:

Mario de Mezzo și-a eliminat din profilul de pe Linkedin funcția de la Holzindustrie Schweighofer și cea de consilier al primarului PSD, lăsând doar  funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF.

Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…