VIDEO PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Citiți și voi unde are adresa din buletin

VIDEO PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Citiți și voi unde are adresa din buletin

PNL a pus la Slatina un candidat PSD pentru primărie. Iar mutația pe Slatina și-a făcut-o, că nu avea buletin în localitatea de unde fugise după ce șeful său, primarul PSD, pierduse alegerile, în 2004, într-un apartament care aparține unui asociat al liderului PNL Olt.

Care asociat este la rândul său asociat într-o altă firmă cu un fin al actualului primar PSD al Slatinei și abonat la contractele cu Primăria!

Da, vorbim despre Eugeniu-Nicușor Marin, asociatul lui Liviu Voiculescu, și despre Alexandru Ochenatu, asociatul lui Eugeniu-Nicușor Marin. Apartamentul pe care are buletinul Mario De Mezzo, candidatul PSD al PNL, se află pe strada Tudor Vladimirescu. Nu dăm adresa completă că ne reclamă la GDPR. Dar cererea pentru buletin a depus-o pe 26 august iar actul i-a ieșit pe 2 septembrie.

Uite ce frumos cântă el despre protestatarii care-și iau pulane de la „regele-mustață”:

Este foarte interesant că acest pesedist luat în brațe de PNL are pe tatăl său în Slatina. Dar nu și-a făcut mutație în casă la el. De ce oare?

Potrivit presei locale, el a fost consilier al primarului PSD din Slatina, Gheorghe Păunescu. De asemenea, el a fost directorul de comunicare al controversatei companii Holzindustrie Schweighofer.

 Citiți cine semnează comunicatul de presă de mai jos al Holzindustrie Schweighofer:

Mario de Mezzo și-a eliminat din profilul de pe Linkedin funcția de la Holzindustrie Schweighofer și cea de consilier al primarului PSD, lăsând doar  funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF.

Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache