VIDEO Președintele României: S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai! Peste 50.000 de oameni la mitingul PNL!

VIDEO Președintele României: S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai! Peste 50.000 de oameni la mitingul PNL!

Liberalii au organizat sâmbătă, începând cu ora 11:00, în Piața Victoriei, primul miting electoral din Capitală, la eveniment participând și preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit organizatorilor, la miting au participat peste 60.000 de membri și simpatizanți PNL din toată țara.

De pe scena mitingului, Klaus Iohannis a lansat atacuri dure la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea, spunând că infractorii s-au cocoțat în vârful statului. Președintele a lansat și îndemnuri la vot, subliniind că doar votând DA la refernedum ”românia va putea fi eliberată.

Comisarul.ro a transmis în regim de live text principalele momente ale mintingului PNL și cele mai importante declarații ale vorbitorilor.

Ora 12: 25 – Mitingul PNL s-a încheiat

Ora 12:07 – Pe scena mitingului PNL a ajuns și președintele Klaus Iohannis. Principalele declarații ale șefului statului:

sunt impresionat, sunteți mulți. văd oameni din Moldova, văd oameni din Oltenia, văd pe mulți din Muntenia, văd pe mulți din Dobrogea, văd pe mulți din Transilvania și din Banat. Ați venit la această întâlnire, dragi români din toată țară, și vă spun: Bună ziua, România!

ne-am întâlnit azi fiindcă vin alegerile. avem europarlamentare și referendum. apreciez întreaga echipă din spatele meu, cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați. sunt convins că ei vor câștiga alegerile împreună cu voi

săptămâna trecută am adus Europa în românia. Să fi văzut fețele liderilor europeni când românii i-au salutat.

locul României și locul românilor este în Europa. Europa este România și România este Europa. Noi toți suntem europeni.

știți cine nu a fost la Sibiu și cine nu contează în Europa? În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic

Mandatul PSD se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni foarte repede. Îi întreb: unde sunt spitalele promise? zero! unde sunt autostrăzile promise/ zero! unde este bunăstarea promisă? zero! ah, mă scuzați: la ei, ei au început să își rezolvbe problemele (mulțimea scandează: hoții, hoții)

PSD a venit la guvernare nu să rezolve problemel românilor, PSD este interesat să-i fie bine lui Dragnea (mulțimea huiduie și scandează: PSd, ciuma roșie!). Și atunci avem o explicație simplă pentru ce a făcut și ce face PSD. Ei de la început nu au vrut să dezvolte România, nu-i interesează românii, nu-i interesează România

lucrează de doi ani și jumătate ca să îngenuncheze justiția românească. Doar pentru asta au lucrat de doi ani și jumătate. Așa ceva nu se poate (mulțimea scandează: Justiție, justiție!)

noi toți vom plăti pentru această guvernare pesedistă eșuată (mulțimea scandează: hoții, hoții)

s-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine!

fiindcă așa nu se mai poate, vă chem eu, președintele României, la vot la referendum

români, vă întreb aici în Piața Vioctoriei: Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru corupți? DAAA. Sunteți de acord cu interziocerea OUG în domeniul justiției și a politcii penale? DAAA. Atunci, dragii mei, la vot!

eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai, pentru România, pentru viitorul României, la vot!

Ora 12:04 – Vorbește președintele PNL, Ludovic Orban:

Avem misiunea sfântă de a finaliza Revoluția, la 30 de ani de la căderea comunismului
Alături de noi este cel care stă ca un stejar în calea furtunilor pornite de ciuma roșie, care apără democrația și statului european al României: președintele României, Klaus Iohannis

Ora 11: 53 – Vorbește Rareș Bogdan, capul de listă al candidaților PNL la europarlamentare:

a venit vremea să eliberăm România de neobolșevicii lui Dragnea

sunt aproape 60.000 de oameni în Piața Victoriei din București

România nu mai vrea PSD. Singura forță capabilă să-l învingă pe Liviu Dragnea și pe infractorii lui este PNL

am ales un loc cheie pentru democrația europeană, un loc extrem de important pentru rezistența românească din ultimii doi ani și jumătate, Piața Victoriei. De aici vom porni șirul victoriilor liberale, șirul victoriilor care va reda România către oamenii cinstiți.

De doi ani și jumătate socialiștii lui dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor. Au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. Au eliberat mai devreme din închisori 16.200 de infractori, printre care 2.200 de criminali, 800 violatori și 260 traficanți de copii. În democrație, hoții stau la pușcărie

ieri, trei șefi ai Jandarmeiriei au sunat pentru a-și cere scuze. Au spus că nu vor răul oamenilor și că le e rușine de șeful Jandarmeriei din Mureș și de șeful Jandarmeriei din Topoloveni

vă spun de aici, din acest loc unde peste 100.000 de oameni au fost gazați și bătuți pe 10 august, vinovații în frunte cu carmen Dan, vor plăti. va veni clipa dreptății pentru ce au făsut pe 10 august aici

vrem ca pensiile speciale să fie tăiate

nu pot ei fura, cât puteți voi vota. să nu uitați să iubiți România în fiecare zi și să credeți în forța PNL

Ora 11:40 – Vorbește liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu. Românii nu sunt hoți, sunt un popor cinstit. România va vota Klaus Iohannis și Partidul Liberal. Avem nevoie ca decizia politică majoră să fie luată de oameni politici dedicați interesului celor mulți. PNL are soluții reale, nu vorbe-n vânt. Un vot usturător cu da la referendum va fi cea mai usturătoare moțiun de cenzură populară. 

Românii nu sunt hoți, românii sunt un popor cinstit. Am încredere că, pe 26 mai, românii vor spune DA la referendum

Un vot usturător cu DA la referendum va fi o moțiune de cenzură populară care va putea și în Parlament să schimbe Guvernul și să scape țara de Liviu Dragnea. De doi ani țara a fost acaparată de infractori și de avocații corupților.

Pentru cu albirea dosarului lui dragnea au fost eliberați din închisori criminali și violatori. Totul numai ca să-l scape de pușcărie pe infractorul șef Liviu Dragnea

Ora 11:34 – Vorbește primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, candidat la europarlamentare

Ora 11:27 – Vorbește europarlamentarul Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE: ”PNL va câștiga alegerile de pe 26 mai. PNL e singurul partid care poate bate PSD. Peste tot oamenii ne spun: scăpați-ne de ciuma roșie. Cu cât PNL este mai bine reprezentat în Parlamentul European, cu atât România este mai bine reprezentată în Europa”.

Ora 11:21 – Potrivit organizatorilor, în Piața Victoriei s-au strâns peste 50.000 de oameni.

Ora 11:20 – Vorbește al doilea candidat la europarlamentare, președintele PNL București, Cristian Bușoi

Ora 11:12 – Vorbește primul dintre candidații la europarlamentare, primarul Aradului, Gheorghe Falcă

Ora 11:08 – Al doilea vorbitor: liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu: ”Liviu Dragnea, venim, suntem mulți și nu luăm prizonieri!”

Ora 11:02 – Primul vorbitor este secretarul general al PNL, Robert Sighiartău

Ora 11:00 – Deputatul Ionuț Stroe, cel care prezintă evenimentul, anunță că președintele Klaus Iohannis a confirmat din nou că va fi prezent pe scena mitingului PNL

Ora 10:57 – Este prezentat, în premieră, noul imn al PNL: ”Noi toți vrem uniți într-o țară, să iubim ce avem, să iubim ce suntem”

Ora 10.55 – În Piața Victoriei s-au strâns aproximativ 45.000 de membri și simpatizanți PNL

La miting sunt prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi ai partidului la alegerile europarlamentare.

Mii de liberali s-au adunat deja în fața Guvernului.

”Nu am nicio îndoială că va fi un miting mare, va fi un miting în care se va vedea clar susţinerea de care se bucură Preşedintele României în referendumul declanşat şi susţinerea de care se bucură Partidul Naţional Liberal”, declara, pe 6 mai, Ludovic Orban, după Biroul Executiv în care s-a decis organizarea evenimentului.

 
Listă de candidați PNL:

1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureșan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Bușoi, europarlamentar
10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Țurcanu, europarlamentar.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...