VIDEO Priviți câți jandarmi au adus la Constanța s-o apere pe Dăncilă!

VIDEO Priviți câți jandarmi au adus la Constanța s-o apere pe Dăncilă!

Viorica Dancila a fost din nou intampinata de protestatari, duminica, in fata Centrului Expozitional Constanta, unde aceasta s-a întâlnit cu pensionarii PSD. Acestia aveau bannere cu mesaje precum „Mama prostilor”.

„Analfabeta, analfabeta!” si „Fara pensii speciale!”, au strigat protestatarii cand Dancila a ajuns in fata cladirii. Numerosi jandarmi s-au asigurat ca protestatarii nu se pot apropia de premierul PSD.

De la minutul 42:

 
Ulterior, in fata liderilor PSD, Dancila a rabufnit nervoasa la adresa protestatarilor.

„Am vazut ca sunt cativa protestatari care au venit de la Bucuresti, ca sa strige si sa jigneasca. Le transmit ca nu vor reusi sa ne opreasca. Aici la Constanta sunt oameni onesti, respectuosi, care nu au iesit sa protesteze. Dar au venit cativa de la Bucuresti care cred ca pot influenta cetatenii. Nu o mai pot face.

Oamenii vad care este drumul spre care vor sa ne indrepte aceste persoane. Vor veni cu minciuni, cu jigniri, noi vom spune adevarul si vom veni cu proiecte pentru oameni. Important este ce facem pentru oameni, nu aceste manifestari care nu fac cinste nimanui. Nu o sa ne sperie astfel de lucruri, pentru ca iubim oamenii si vrem sa fim alaturi de ei”, a declarat Viorica Dancila.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe