VIDEO Priviți, Putin își mușcă buzele când generalul Zolotov îi spune: „Simțim sprijinul ucrainenilor eliberați”

VIDEO Priviți, Putin își mușcă buzele când generalul Zolotov îi spune: „Simțim sprijinul ucrainenilor eliberați”

Vladimir Putin ascultă raportul generalului Viktor Zolotov, singurul militar de încredere pe care îi are în acest moment, dar își mușcă buzele când acesta îi raportează cu o față serioasă că ucrainenii invadați își arată sprijinul pentru soldații ruși ocupanți.

„Sprijinul” poporului ucrainean e minciuna principală care a stat la baza deciziei lui Putin de a invada Ucraina și încă i se mai raportează.

Scena suprarealistă filmată ca propagandă arată raportul de marți al generalului Viktor Zolotov, în vârstă de 68 de ani, director al Gărzii Naționale Ruse, momentan singurul om în care Putin mai are încredere.

Acesta a pierdut mii de oameni în război, dar îi raporta lui Putin cum „simte” sprijinul ucrainenilor din zonele „eliberate”.

Ședința de marți a lui Putin cu Zolotov este neobișnuită, fiind evident caracterul de propagandă, în care Zolotov „recită” îndatoririle de rutină ale Gărzii Naționale, pe care Putin le cunoaște, deoarece el a înființat forța militară și este comandantul ei suprem.

El se abate de la acestea doar pentru a afirma că ucrainenii obișnuiți îi întâmpină bine pe invadatorii ruși.

„Vreau să subliniez în mod special că simțim sprijin din partea locuitorilor din teritoriile eliberate”, raportează Zolotov.

Și acesta este omul cel mai de încredere al lui Putin. General de armată care a fost cândva principala gardă de corp a lui Putin, i-a luat locul ministrului Apărării, Serghei Șoigu, căzut total în dizgrația „țarului”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante