VIDEO PROTEST la Parlament. Oamenii au început să formeze lanțul uman în jurul Parlamentului

VIDEO PROTEST la Parlament. Oamenii au început să formeze lanțul uman în jurul Parlamentului

Cateva mii de oameni s-au adunat pana acum in Parcul Izvor, unde urmeaza sa se formeze un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura 'PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma', initiata de PNL si USR, relateaza Agerpres. In parc sunt acum in jur de 5.000 de oameni, potrivit RealitateaTv.

Ora 12.22: Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis oamenilor adunati la Palatul Parlamentului ca ”au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu", Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea să pună mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul, relateaza News.ro.

Actualizare 12:10. Oamenii au început să formeze lanțul uman în jurul Parlamentului.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Reteta PSDragnea: darnicia care te saraceste", "Ziua si noaptea ca hotii" si "Dragnea si ai lui au taiat puterea leului".

Alte mesaje scrise pe pancarte sunt: "Platim rate mai mari ca sa aiba PSDragnea bani", "Sustin motiunea PNL pentru o Romanie normala", "Demisia Dragnea", "PSD ciuma rosie".

Manifestantii fluiera, sufla in vuvuzele, bat in tobe si scandeaza impotriva Guvernului, strigand "Jos Guvernul", "Hotii" si "Demisia".

La manifestatie este asteptat si liderul PNL, Ludovic Orban, urmand ca liberalii sa faca lant uman in jurul Palatului Parlamentului, unde se dezbate motiunea de cenzura "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma".

Citește și:

populare
astăzi

1 Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

2 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

3 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

4 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

5 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile