VIDEO Protestul de la Parlament. Polițiștii sunt cam agitați!

VIDEO Protestul de la Parlament. Polițiștii sunt cam agitați!

Protestul de la Parlament. Stare de iritare între jandarmi și protestatari! Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei, sub titlul "HAI La Parlament! Peste o mie de persoane au iesit in strada, in fata Parlamentului, in timp ce in plenul Camerei Deputatilor se dezbate si se voteaza legea 303 privind Statutul magistratilor, prima din pachetul privind Legile Justitiei.

Ora 22:38. Jandarmii au blocat accesul pe trotuarul dinspre Parlament. Se pleaca si se vine in continuare, insa scaderea numarului de protestatari este vizibila.

Ora 22:23. Oamenii continua sa plece, dar si sa vina in grupuri. Numarul protestatarilor a ramas acelasi. Se constata insa o intensificare a agitatie a politiei in fata protestatarilor.

Ora 22.18. Are loc un protest si la Iasi.

Ora 22.06: In fata Parlamentului se tine un moment de reculegere pentru Regele Mihai.

Ora 21.57: Mai multi protestatari discuta ca au citit pe site-ul Parlamentului ca mai sunt 100 de amendamente de votat si ca nu vor pleca de la protest. Lumea sta cu telefoanele in mana si citeste presa online. Numarul oamenilor a crescut simtitor. Oamenii s-au intins pe trotuar pana dupa intrarea centrala a Parcului, catre statia de autobuz.

Ora 21.41: Se scandeaza "Liviu Dragnea sa ajungi, imbracat in multe dungi!". Multi dintre soferii care trec cu masinile prin zona Parlamentului claxoneaza in semn de solidaritate. Au inghetat si jandarmii, dar zic ca... inca rezista.

Ora 21.37: Au mai ramas doar cateva sute de protestatari. Oamenii striga "Anticipate, Anticipate!"

Ora 21.28: Numarul protestatarilor a scazut la 1.000. Unii vin, dar cei mai multi pleaca. Unii dintre protestatari stau pe trotuarul din fata Parlamentului, dar cei mai multi stau pe trotuarul dinspre parcul izvor. Au mai plecat si din fortele de ordine.

Ora 21.17: Unii protestatari incep sa plece, gerul musca serios in Bucuresti

Ora 21.14: Deputatii PSD/ALDE/UDMR continua sa voteze pe banda rulanta amendamentele la legea privind statutul magistratilor, in ciuda protestului din fata Parlamentului

 Ora 21.10: Protestatarii din Bucuresti scandeaza "Pui de hoti si de mafioti!"


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”