VIDEO Radu Gheorghe la 70 de ani: Sărbătoare cu surle, trâmbiţe, artificii şi îmbrăţişări; toate virtuale, bineînţeles

VIDEO Radu Gheorghe la 70 de ani: Sărbătoare cu surle, trâmbiţe, artificii şi îmbrăţişări; toate virtuale, bineînţeles

Actorul Radu Gheorghe împlineşte sâmbătă 70 de ani şi este decis să petreacă această zi "cum se obişnuieşte, cu surle şi trâmbiţe, cu artificii, întâlniri, cu pupături şi îmbrăţişări, dar toate virtuale".

 

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO"Voi sărbători cu surle şi trâmbiţe, cum se obişnuieşte, cu artificii, întâlniri, cu pupături şi îmbrăţişări, virtuale bineînţeles. Sunt gânduri frumoase, dar aproape irealizabile. Deocamdată, toţi apropiaţii mei sunt de vârste apropiate mie, deci, pentru protecţia generală, vom sta fiecare pe la casele noastre şi ne vom felicita prin telefon sau online. Cu prietena mea, cu care locuiesc, vom desface o sticlă de şampanie, bănuiesc că voi primi un tort făcut în casă, o să număr dacă am cele 70 de lumânări şi sper să am puterea să le sting. Deci, va fi totul domestic, fără prea multă vâlvă", a declarat, pentru AGERPRES, Radu Gheorghe.

 

Foto: (c) IONUT ANGHEL (C)/AAGERPRES FOTOÎşi aminteşte că, în anii trecuţi, obişnuia să îşi invite prietenii şi colegii de breaslă la restaurant. "Şi acolo ne bucuram de ziua deosebită şi bineînţeles că asta se întâmpla ca un ritual - fiecare dintre colegii pe care îi invitam la rândul lor mă invitau pe mine când sărbătoreau ceva, nu neapărat în ziua în care se împlinea, uneori profitam de weekend sau de o zi în care ştiam că toţi suntem liberi", povesteşte actorul.

 

Foto: (c) GRIGORE POPESCU/AGERPRES FOTOEl spune că toate aniversările sale au fost deosebite. "Fiecare a avut izul ei, de cele mai multe ori imprimat de locul sau de oamenii care au participat, de glumele care s-au făcut. Vă daţi seama că într-o trupă adunată în sărbătoare de actori e o veselie şi spirituală, şi ca urmare a frumosului şi bunului vin care se serveşte. Cred că pot face un numitor comun, toate au avut un numitor comun de bună dispoziţie şi de imprimare a unei direcţii favorabile pentru anul care urma", mărturiseşte actorul.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 Așa o fi?