VIDEO Rareș Bogdan, numărul doi în PNL, a votat la Roma: Din respect pentru Diaspora, pentru frații noștri din Italia, am venit să votez alături de ei

VIDEO Rareș Bogdan, numărul doi în PNL, a votat la Roma: Din respect pentru Diaspora, pentru frații noștri din Italia, am venit să votez alături de ei

Rareș Bogdan, numărul doi în PNL, a votat la Roma: Din respect pentru Diaspora, pentru frații noștri din Italia, am venit să votez alături de ei.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, dar și senatorul liberal Viorel Badea au votat, vineri, la alegerile prezidențiale în Roma, Bogdan afirmând că a ales capitala Italiei ”din respect pentru Diaspora și cei care au fost umiliți”.

”Din respect pentru Diaspora, pentru frații noștri care nu au plecat de bine, care au plecat din disperare și că au fost umiliți. Îi așteptăm acasă. Am venit pentru ei, din respect pentru cei care în urmă cu cinci ani l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului, pentru cei care iubesc românia în fiecare zi”, a declarat după vot Rareș Bogdan.

Las rândul său, Robert Sighiartău a spus că a votat pentru o Românie normală.

”Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Împreună cu președintele României, cu oamenii de bună credință ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni, să fie cinci ani de zile de construcție a României, în care vrem să dăm un semnal ca românii care sunt aici să se întoarcă în România”, a punctat secretarul general al PNL.

De asemenea, Viorel Badea a spus că sunt ”trei zile pentru zece ani de bunăstare în România”.

Prima secție de votare a fost deschisă în Auckland din Noua Zeelandă, vineri, 01.00 ora României, echivalentul orei locale 12.00.

La alegerile prezidențiale din acest an au fost organizate 835 de secții de votare pentru românii din străinătate.

La primul tur de scrutin românii de peste hotare vor vota între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…