VIDEO Sărutul „Nașului”. Scene mafiote în sediul Guvernului

VIDEO Sărutul „Nașului”. Scene mafiote în sediul Guvernului

Scene mafiote la sediul Guvernului! Sorin Grindeanu a fost adus, joi dimineață, la Palatul Victoria, de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Liderii PSD si ALDE l-au condus pe noul premier până în holul Palatului Victoria, unde ambii i-au strans mâna lui Grindeanu, iar Liviu Dragnea l-a pupat pe obraji. Ca mafioții...

La Palatul Victoria are loc, joi dimineata, o intalnire intre Sorin Grindeanu si fostul premier Dacian Ciolos. 

Sursa video: Cristi Citre / Facebook

Primul a sosit Dacian Ciolos, iar la scurt timp si Grindeanu, insotit de Dragnea si Tariceanu care l-au condus pana in holul sediului Guvernului.

Miercuri seara a avut loc prima sedinta a noului Guvern. La sosirea la Palatul Victoria, noii ministri au fost intampinati de Dacian Ciolos.

Ciolos declara miercuri ca joi va avea o intalnire cu Sorin Grindeanu: "O sa-l astept in seara asta cand va veni la Guvern, insa am convenit sa avem o discutie mai asezata in cursul zilei de maine dat fiind ca astazi Guvernul intentioneaza sa organizeze deja aceasta sedinta", a spus Dacian Ciolos.

Fostul premier intentioneaza sa ii prezinte lui Sorin Grindeanu proiectele pe care Guvernul Ciolos le-a inceput si care ar trebui continuate sau finalizate in perioada urmatoare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /