VIDEO-ȘOC Țuțuianu, adevărata față! Nevasta angajată la Consiliul Județean și la Prefectură. Fata, aia care-i batjocorea pe protestatari, la Primăria Capitalei

VIDEO-ȘOC Țuțuianu, adevărata față! Nevasta angajată la Consiliul Județean și la Prefectură. Fata, aia care-i batjocorea pe protestatari, la Primăria Capitalei

29 iunie 2016. A doua zi venea Dragnea în vizită la Complexul de Natație de la Târgoviște. Țuțuianu era președintele Consiliului Județean... Priviți-i fața plină de ură și scârbă...

Adrian Țuțuianu:

„Nu poți să filmezi pe cineva când vrei tu… plecați de aici… nu am chef să țin ședințele mele de lucru cu tine.

Măi, închide camera că chem poliția și plecați dracului, de aici!

Bă, ești nesimțit și neprofesionist. Bă, vrei un interviu, te duci colo în colț și ți-l dau eu!

Ați căpătat un tip de comportament…

Nu e treaba voastră să intrați aici până nu se termină proiectul…Aici a intrat cine trebuie...” 

Filmarea este șocantă cap-coadă:

Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei de Control al activității SRI, s-a remarcat în ultima lună prin atacurile la adresa companiilor cu capital străin, pe care le-a acuzat că și-au obligat angajații să participe la protestele anti-PSD și că scot profiturile din România, pentru a nu contribui la creșterea economică a țării noastre, afirmații dovedite a fi mincinoase conform datelor publcice prezentate de site-ul de fact-checking  Factual.ro .

Este interesant de văzut în aceste condiții de unde izvorăște patriotismul senatorului PSD, fost președinte al Cosniliului Județean Dâmbovița, scrie BN 24.ro

Declarațiile de avere ale familiei sale arată că sursa atașamentului față de capitalul autohton este banul public. 

Întreaga familie a lui Țuțuianu este bugetară. Soția sa, Carmen Elena Țuțuianu, este auditor angajat din 2010 la Prefectura Dâmbovița și la Consiliul Județean Dâmbovița, în perioada în care soțul era parlamentar PSD și apoi președinte al Consiliului Județean (vezi declarații de avere în foto de mai jos).

Chiar și fiica lui Adrian Țuțuianu, Ruxandra, și ea devenită vedetă după ce i-a calificat pe protestatari drept „oi” care îi provoacă „scârbă”, nu a reușit să-și găsească un job în sectorul privat, după un stagiu la Parlamentul European, pe lângă europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, ea fiind angajată ca jurist la Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea.

Adrian Țuțuianu însuși a fost un întreprinzător de succes, dar tot cu ajutorul bugetului public. Când era parlamentar, el a înființat un cabinet de avocatură la Târgoviște împreună cu soția președintelui PSD Târgoviște, Cristian Stan. În 2012 Țuțuianu s-a retras oficial din cabinetul de avocatură dar încasează în continuare bani de la acesta, sub formă de chirie pentru spațiul folosit de cabinet, peste 70 000 de lei pe an, dezvăluie  BN 24.ro .

Ce este deosebit la acest cabinet de avocatură? România Curată scrie că primăriile din județul Dâmbovița, controlat în totalitate de PSD, au încheiat contracte de asistență juridică fix cu el: a primit în 2015 contracte de asistenţă juridică (prin atribuire directă) de la mai multe primării de comună din judeţul Dâmboviţa: Sălcioara, Mătăsaru, Gura Sutii, Moreni, Moroieni, Tătărani, Nucet, Dragomireşti, Cândeşti, Slobozia Moara, Vulcana Pandele, sumele fiind cuprinse între 1.400 şi 2.500 lei pe lună de la fiecare primărie timp de un an. Casa de avocatură a mai primit contracte fără licitaţie în 2015 şi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa (2.000 lei/lună), Agenţia pentru Dezvoltare Sud Muntenia Călăraşi (6.000 lei/lună), Asociaţia Biroul pentru Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria Călăraşi (5.000 lei/lună), Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa (1.200 lei/lună), Şcoala cu clasele I-VIII Odobeşti (1.000 lei), Universitatea Valahia din Târgovişte (2.000 lei/lună), Primăria oraşului Măcin-Tulcea (3.000 lei), Şcoala Gimnazială Dora Dalles Bucşani-Dâmboviţa (1.500 lei).







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina