VIDEO ȘOCANT! Jandarmii, ca MILIȚIENII lui Ceaușescu la Universitate: "Vreau să știu dacă aveți un loc de muncă?"

Un incident șocant, ce amintește de epoca Ceaușescu, a avut loc la protestul impotriva parlamentarilor, de la Universitate, joi seara! Un protestatar avea o pancarta pe care scria "A sunat Jilava, ii lipsesc 583 de tupeisti", iar jandarmii l-au legitimat și l-au întrebat dacă are... un loc de muncă!

Protestul nu a fost lipsit de probleme. Un barbat care protesta in Piata Universitatii a fost legitimat de jandarmi, deoarece avea o pancarta pe care scria "A sunat Jilava, ii lipsesc 583 de tupeisti." Jandarmii au declarat ca mesajul este unul instigator la violenta.

Alti oameni din Piata au sarit in apararea tanarului, moment in care Jandarmeria le-a cerut actele de identitate. Scandalul a degenerat cand tot mai multi oameni au aparut in zona, iar jandarmii au acceptat cu greu sa se legitimeze.

O femeie a refuzat sa se legitimeze si a incercat sa le tina piept jandarmilor care spuneau ca nu ei trebuie sa se legitimeze primii.

Jandarm: "Vreau sa stiu daca aveti un loc de munca?"

Protestatar: „Asemenea intrebari arata cat sunteti de comunisti. Nu conteaza daca am sau nu un serviciu, sunt un cetatean al tarii si am dreptul sa vin la protest."

Barbatul acuzat de jandarmi ca "incita la violenta" si-a smuls buletinul din mana jandarmului si a refuzat sa se legitimeze.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

3 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

4 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

5 Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlo…