VIDEO „Sunt cea mai criticată amantă din România!”

VIDEO „Sunt cea mai criticată amantă din România!”

Vica Blochina (47 de ani) și Victor Pițurcă (66 de ani) au format, timp de 16 ani, un cuplu care a stat ferit de ochii presei.

De-a lungul timpului, Vica Blochina a avut mai multe relații, în perioadele în care se despărțea de Victor Pițurcă, însă a recunoscut că antrenorul român este ”iubirea vieții sale”. Totuși, aceasta susține că legătura cu fostul selecționer i-a adus prejudicii de imagine și i-a schimbat radical percepția despre viață.

Cred că da, a fost iubirea vieții mele. Am făcut multe lucruri pentru această relație, el nu a făcut nimic. A fost un om care mi-a schimbat cursul vieții, am crescut lângă el și m-am maturizat. A fost alegerea mea și am plătit scump.

Pe lângă faptul că sunt cea mai criticată amantă din România, tot conceptul meu despre iubire s-a spulberat când m-a părăsit, în timp ce eram însărcinată. Nu am mai avut încredere în nimeni și nu am mai dat doi bani pe niciun bărbat.

Nu am mai iubit pe nimeni și mi-a afectat relația mea cu bărbații, în general. Am plătit scump, crede-mă! În următoarele relații, vedeam partenerii că suferă și-mi plăcea. A fost un șoc emoțional, am suferit foarte mult”, a spus Vica Blochina, la podcast-ul Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu .
Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani