VIDEO „Sunt cea mai criticată amantă din România!”

VIDEO „Sunt cea mai criticată amantă din România!”

Vica Blochina (47 de ani) și Victor Pițurcă (66 de ani) au format, timp de 16 ani, un cuplu care a stat ferit de ochii presei.

De-a lungul timpului, Vica Blochina a avut mai multe relații, în perioadele în care se despărțea de Victor Pițurcă, însă a recunoscut că antrenorul român este ”iubirea vieții sale”. Totuși, aceasta susține că legătura cu fostul selecționer i-a adus prejudicii de imagine și i-a schimbat radical percepția despre viață.

Cred că da, a fost iubirea vieții mele. Am făcut multe lucruri pentru această relație, el nu a făcut nimic. A fost un om care mi-a schimbat cursul vieții, am crescut lângă el și m-am maturizat. A fost alegerea mea și am plătit scump.

Pe lângă faptul că sunt cea mai criticată amantă din România, tot conceptul meu despre iubire s-a spulberat când m-a părăsit, în timp ce eram însărcinată. Nu am mai avut încredere în nimeni și nu am mai dat doi bani pe niciun bărbat.

Nu am mai iubit pe nimeni și mi-a afectat relația mea cu bărbații, în general. Am plătit scump, crede-mă! În următoarele relații, vedeam partenerii că suferă și-mi plăcea. A fost un șoc emoțional, am suferit foarte mult”, a spus Vica Blochina, la podcast-ul Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu .




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia