VIDEO „Sunt mai deștept decât copiii voștri”/Reacția lui Albert NBN, amendat după concertul de la UNTOLD

VIDEO „Sunt mai deștept decât copiii voștri”/Reacția lui Albert NBN, amendat după concertul de la UNTOLD

După ce Gheboasă, fost concurent la „Survivor“ România 2023, a fost amendat pentru că a cântat o melodie cu versuri obscene la festivalul UNTOLD, alți patru artiști au intrat în colimatorul Jandarmeriei din Cluj.

Rapperul Albert NBN FOTO Facebook

Jandarmeria din Cluj a amendat alți patru cântăreți după prestația la festivalul UNTOLD . Aceștia au cântat piese cu versuri care conțin limbaj vulgar, licențios sau rasist. Printre cei vizați se numără membri ai trupei Paraziții, Macanache și Albert NBN, conform Ziare.com.

Cântăreții au fost amendați după analizarea imaginilor și înregistrărilor video din timpul prestațiilor. Ulterior, unul dintre cântăreții amendați, Albert NBN, a reacționat virulent.

V-ați pus pe capul meu...că ce zic eu de doamna profesoară! D-aia a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară. Știți de ce a înjunghiat-o un copil pe doamna profesoară? Că voi în loc să vă bateți capul cu criminali, vă bateți capul cu prostii d-astea, că înjur eu în piese.

Nu a înjunghiat copilul ăla o profesoară că Albert NBN cântă că se p... pe doamna profesoară. Ba chiar mă p... pe doamna profesoară pentru cultura voastră generală. Mi-a zis că o să ajung un boschetar. Copilul ăla a înjunghiat-o pe doamna profesoară că a auzit și el pe alții care au înjunghiat și nu s-au dus la pușcărie.

În loc să vă bateți capul cu alții cu care trebuie să vă bateți capul, voi vă bateți capul cu oameni ca noi. Datorită nouă mâncați o pâine”, a spus cântărețul.

„V-ați pus pe capul nostru”

Bă, ce vreți voi de la noi? Când plătim taxe de la concerte, vă place? Vă place când luați bani de la concertele noastre, nu? Vă place când ne intră banii de pe YouTube și plătim taxe, nu? Vă place când ne cumpărăm ceva din banii pe care îi facem din înjurăturile noastre și vă vin vouă 20%, 30%, 40%, nu?

Bă, lăsați-ne să ne facem treaba. V-ați pus pe capul nostru. Bă, voi nu aveți subiect de vorbit de v-ați pus pe capul nostru?

Auzi la CNA. Spuneți voi că, cum a zis bă, că nu vreau să dau nume. A zis o doamnă ... cum a zis mă? Îmi stă pe limbă. A spus că în mesajul meu zic mereu ce zic eu. Păi stai așa mă. Dacă eu cânt că mă p... pe doamna profesoară și unu se duce la școală și chiar se p... pe doamna profesoară, atunci e vina mea?

Păi bă nebunilor asta e expresia mea. Eu chiar nu am voie să deschid gura? Cum ar veni voi vreți să vă luați de mine că eu deschid gura.

Dacă eu când plec de aici dau cu capul în vitrină și ies afară și strig afară „Băga-mi-aș .... în ea de vitrină, să fac, să dreg”, mă dă la CNA, nu?

Bă, asta e libera exprimare, bă. Băi, citiți legile audiovizuale dacă sunteți proști. Băi, voi stați de vorbă cu mine și credeți că eu nu sunt așa de deștept. Voi credeți că eu nu sunt așa deștept, nu? Sunt mai deștept decât copiii voștri. Familia voastră o să aibă nivelul meu de inteligență peste 20 de ani. Vă legați prea rău de mine”, a mai afirmat Albert NBN într-un live pe TikTok.

Sursa: adevarul.roCitește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”