VIDEO Uite cum trebuie CITITE noile „DEZVĂLUIRI” ale lui Ghiță: Și Leana LOZEA la fel, bă!

VIDEO Uite cum trebuie CITITE noile „DEZVĂLUIRI” ale lui Ghiță: Și Leana LOZEA la fel, bă!

„Va spun cum citesc inregistrarea cu Ghita. Am mai vazut acest modus operandi, va spun putin mai incolo la cine. Deci, Ghita zice cu o zi inainte de termenul in care risca sa piarda 13 milioane de euro si libertatea ca, daca nu iese bine, scoate si alte inregistrari cu "dezvaluiri". In realitate, Ghita se foloseste de mici detalii de sistem, absolut benigne, pe care le cunostea de pe vremea cand era folosit si le impacheteaza cat mai dramatic. Imi pare o tentativa clasica de santaj.

Ceva de genul, daca nu ma scapati, ma detonez. Zic tot felul de nenorociri, spun tot ce stiu despre voi. Voi m-ati creat, m-ati folosit si acum ma aruncati la cos. Problema e ca nu vreau iar daca nu ma scapati fac urat. Cam asta transmite Ghita sistemului. Exact asa a procedat si Udrea in ianuarie 2015, cand s-a aruncat in aer intr-un interviu pentru Hotnews, cu presupuse dezvaluiri despre Coldea, Kovesi, SRI si DNA. Udrea se afla intr-o situatie foarte asemanatoare cu a lui Ghita, a devenit vedeta pentru cateva zile. Azi nu mai e nimic. Nici anchetele, nici procesele nu tin minte sa se fi oprit.”, scrie Dan Tăpălagă pe contul său de Facebook. 

În această cheie trebuie citite noile „dezvăluiri” ale lui Ghiță!

Romania TV a difuzat o inregistrare video cu Sebastian Ghita, despre care moderatorii spun ca a fost lasata la redactie de omul politic in urma cu o saptamana. Ghita este cautat in acest moment de autoritati dupa ce nu s-a prezentat la controlul judiciar sapatamana trecuta. In inregistrare, Ghita acuza reia acuzatii mai vechi la adresa DNA.

"Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, lucrurile nu mai sint bine deloc, inseamna ca nici un argument si nici o ratiune nu va mai putea sa ma faca sa tac. Ce se intimpla azi in Romania e o chestiune de nedescris. S-a incercat deja si poate ca se va reusi zdrobirea vointei romanilor si intoarcerea votului pe care acestia l-au dat masiv in favoarea dezvoltarii, unor oameni care sa construiasca si sa dezvolte Romania. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interesele straine pentru a zdrobi votul romanilor. Dragnea, care conduce PSD, a fost tot timpul campaniei electorale santajat si amenintat si presat sa nu devina premier. Acesti procurori isi permit sa incerce sa obtina denunturi chiar si impotriva vointei oamenilor", a spus Ghita in inregistrare.

"Am fost vizitat de un avocat apropiat de DNA care mi-a spus ca daca fac denunturi impotriva lui Dragnea mai am o sansa. Au incercat si acum doi ani impotriva lui Ponta. Mi s-a spus ca daca stiu ceva despre familia lui Dragnea, rasplata va fi lipsa agresiunii impotriva familiei mele. Mi-au spus ca imi vor duce mama la DNA, ii vor aresta pe frate si pe prietenii mei, iar pretul era un denunt impotriva lui Dragnea, ca sa fie blocat sa devina premier... Am incercat sa-i sensibilizez pe cei din Comisia SRI, dar sefii comisiei au fugit de raspundere. Realitatea e ca sistemul a devenit un monstru", a mai spus Ghita.

In inregistrare, Ghita a prezentat cateva emailuri printate cu adresa [email protected] , despre care a mai spus ca ii apartine Laurei Codruta Kovesi. El spune ca veridicitatea adresei de email e dovedita de faptul ca pe aceasta adresa i-ar fi trimis el insusi sefei DNA un mesaj cu seriile bancnotelor folosite de el insusi in timpul flagrantului de la Realitatea TV.

In sprijinul afirmatiilor sale, Sebastian Ghita a afirmat ca "intr-un astfel de mail langa adresa doamnei Kovesi vedem si adresa Dana Titian".

"Pana atunci vreau sa o intreb pe doamna Kovesi daca isi mai aduce aminte de petrecerea restransa din vila de la Sinaia in care dansa cu dl Dincu si cu mine si chefuiam cu lautarii si cantam "La Chilia in port", varianta pentru statul de drept", a spus Ghita.

Sebastian Ghita a sustinut ca a cunoscut-o pe Kovesi "in sediile SRI, la K2, K4 si T14", si ca s-a intalnit cu aceasta "minim 2 ori pe saptamana inca din 2010, pana in 2014".

Au existat "poate sute de astfel de intalniri au existat in acesti ani", iar la unele dintre participau doar "gen. Coldea, Kovesi si un sef al statiei CIA din Romania". Acesta a avansat si doua nume: Karl Schwab, "fostul sef al doamnei Kovesi", si Eric Easley, "poate actualul sef al doamnei Kovesi".

Drept dovada, Ghita a prezentat doua carti de vizita cu numele celor doi.

Sebastian Ghita a sustinut ca a fost vizitat recent de un "avocat apropiat al DNA" care "in mod direct" i-a "sugerat, spus" ca daca face niste denunturi impotriva lui Liviu Dragnea mai are "o sansa".

"Mi s-a spus ca daca stiu ceva despre familia dl Dragnea, oameni pe care ii cunosc de 15 ani, atunci rasplata va fi lipsa agresiunii impotriva familiei mele", a continuat Ghita, afirmand ca a fost amenintat ca ii va fi chemata mama la DNA, asa cum s-a intamplat cu mama lui Victor Ponta, si ca se va "intalni la inchisoare" cu fratii si prietenii.

"Pretul era un denunt impotriva lui Dragnea ca sa fie blocat sa devine premier", a adaugat fostul deputat PSD, inainte de a adauga: "Realitatea e ca sistemul a devenit un monstru".

"Sper ca vazand aceste mailuri cu serii vor aparea ziaristi capabili sa verifice aceste adevaruri si veti afla cum s-a inceput masluirea dosarelor fortata de denunturi mincinoase, inventarea probelor si cum mii, poate sute de mii de romani au inceput sa sufere si sa fie tarati in procese si dosare neadevarate", a incheiat el.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria