VIDEO „Uite, domnul ofițer doarme, domnul Lucan îi la futut”

VIDEO „Uite, domnul ofițer doarme, domnul Lucan îi la futut”

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a declanşat o anchetă internă după ce un agent aflat în timpul serviciului a abandonat autospeciala pe un câmp, pentru a pleca la o întâlnire cu o femeie.

Totul s-a petrecut în toiul nopţii, pe un câmp în apropierea municipiului Huşi, în urmă că câteva zile. Un grup de tineri, aflaţi în zonă au observat autospeciala Poliţiei Rutiere cum a deviat de la traseu, abătându-se pe câmp spre satul Duda Epureni. La scurt timp, în zonă a ajuns un autoturism condus de o femeie. Agentul aflat la volanul autospecialei Poliţiei a coborât de la volan şi a urcat în maşina femeii, care a demarat în trombă, după ce a observat că sunt filmaţi. Maşina Poliţiei a fost abandonată pe câmp, cu un agent al Poliţiei de Frontieră, care dormea pe bancheta din dreapta.

Tinerii care au filmat momentul l-au trezit pe poliţistul de frontieră. Pe înregistrare se aude cum aceştia se îndeamnă unul pe celălalt să sune la Poliţie pentru a anunţa cum poliţistul şi-a abandonat maşina de serviciu.

Din primele informaţii, poliţistul de la volan este agent în cadrul Biroului Rutier Huşi. În noaptea respectivă, acesta efectua misiune specifică alături de un poliţist de frontieră, fiind un echipaj mixt.

Atât Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui, cât şi cel al Poliţiei de Frontieră au declaşat o anchetă în acest caz, anunţând că ”la finalul cercetărilor, vor fi dispuse măsurile legale”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...