VIDEO Un grup de soldați ruși, despre calitatea unui avanpost construit de ucraineni: „Dacă te uiți cu atenție sus, e căptușit cu azbest, pentru că nu arde”

VIDEO Un grup de soldați ruși, despre calitatea unui avanpost construit de ucraineni: „Dacă te uiți cu atenție sus, e căptușit cu azbest, pentru că nu arde”

Într-un videoclip publicat pe rețeaua de socializare Twitter, militarii ruși care au găsit un avanpost al ucrainenilor admiră modul în care construcția militară a fost ridicată, potrivit HotNews.ro

Fortificația construită de ucraineni. Foto: captură video Twitter.

Unul dintre soldații ruși realizează turul fortificației. Potrivit unuia dintre militarii, acest avanpost este un punct din care militarii ucraineni ar fi putut controla „tot sectorul”.

Nu este cunoscut cum au reușit rușii să găsească avanpostul, dacă l-au cucerit sau l-au găsit părăsit, însă în clipul video nu sunt surprinse imagini care să sugereze că acesta ar fi fost ținta unor atacuri.

„Uită-te la calitatea acestei uși ranforsate. Ușa se închide, aici avem oțel de cel puțin 5 mm grosime. Iar în interior avem nisip”, spune militarul rus.

Aici e altă ușă, la fel. Și au și ventilație”, a mai adăugat soldatul.

Aici sunt pozițiile lor de tragere, cu uși de oțel de 10mm. Dacă te uiți cu atenție sus e căptușit cu azbest, pentru că nu arde”, remarcă acesta.

Din aceste poziții de tragere pot controla tot sectorul. Ranforsările sunt bune, puternice”, a mai adăugat militarul rus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...