VIDEO UPDATE Mexic: 20 morţi şi 49 de persoane spitalizate după prăbuşirea unui pod pe o linie de metrou din Ciudad de Mexico

VIDEO UPDATE Mexic: 20 morţi şi 49 de persoane spitalizate după prăbuşirea unui pod pe o linie de metrou din Ciudad de Mexico

Douăzeci de persoane, printre care şi copii, şi-au pierdut viaţa şi 49 au fost spitalizate la Ciudad de Mexico după ce un pod pe care circula o garnitură de metrou s-a prăbuşit peste o arteră rutieră aglomerată, luni seara, transmite Reuters.

Potrivit autorităţilor, eforturile de salvare a potenţialilor supravieţuitori au fost întrerupte la scurt timp după accident, din cauza riscului ca un segment mai mare al podului şi mai multe vagoane să se prăbuşească.

Foto: (c) HENRY ROMERO / REUTERS

Imagini video difuzate de postul local Milenio TV arată structura colapsând peste un flux de autovehicule în apropierea staţiei Olivos, în sud-estul capitalei, în jurul orei locale 22.30, ridicând nori de praf şi moloz.

Alte imagini au arătat cel puţin două vagoane atârnând precar de podul avariat în timp ce echipe de pompieri şi medicale au folosit iniţial scări pentru a ajunge la ele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?