Un tânăr din București, Ionuț Rotaru, a relatat cum a fost amenințat cu pistolul în trafic, de o „valoare” cu un BMW care s-a enervat că nu a putut să intre în depășire. Incidentul s-a petrecut pe un drum aflat în lucru, în județul Dolj. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj a transmis la Digi24 că individul care a scos pistolul a fost identificat, este un localnic de 22 de ani, însă la controlul efectuat de polițiști arma nu a fost găsită.

„Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului de 22 de ani, precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit pistolul. (…) A fost deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Sunt în desfășurare acțiunile necesare în cadrul acestei anchete”, a comentat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihale Sadoveanu.

Filmarea cu întreg incidentul a fost postată pe facebook de șoferul amenințat. Din imagini se vede clar cum „valoarea” blochează strada cu mașina sa, scoțând pistolul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihale Sadoveanu, a confirmat la Digi24 că incidentul ar fi pornit de la o șicanare în trafic, tânărul cu BMW ar fi vrut să se bage în fața șoferului din București, iar pentru că nu a fost lăsat să o facă s-a enervat și a pornit în urmărirea șoferului bucureștean. Când reușește să-l ajungă, „valoarea” din BMW depășește și oprește mașina, blocând traficul. Acesta a ieșit cu pistolul pe geam. Din imagini se vede că în momentul în care scoate pisolul pe geam, îi cade ceva în stradă posibil chiar încărcătorul.

Sursa Foto/Video. Facebook/Ionut Rotaru