VIDEO Vânzările de discuri ale cântăreţului The Weeknd au crescut cu 385% după show-ul susţinut la Super Bowl

VIDEO Vânzările de discuri ale cântăreţului The Weeknd au crescut cu 385% după show-ul susţinut la Super Bowl

Deşi audienţa Super Bowl 2021 - finala campionatului de fotbal american - a înregistrat cel mai slab nivel al său de după anul 2007, cântăreţul canadian The Weeknd, care a susţinut un concert în pauza meciului dintre echipele Tampa Bay Buccaneers şi Kansas City Chiefs , a beneficiat de o creştere spectaculoasă a vânzărilor de discuri după participarea lui la acest eveniment, informează DPA.

Revista Billboard anunţă că, potrivit estimărilor iniţiale, vânzările aferente întregului catalog muzical al starului canadian au crescut cu 385% după show-ul spectaculos susţinut de acesta la gala Super Bowl.

Cântecele care au beneficiat de cea mai mare creştere a vânzărilor sunt chiar piesele interpretate de The Weeknd în cadrul acelui show.

Single-ul "Blinding Lights" a beneficiat de o creştere cu 29% a vânzărilor pe 7 februarie, însă nu este singura piesă din repertoriul starului canadian care a beneficiat de descărcări masive de pe internet după Super Bowl 2021. Balada "Earned It", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey", a înregistrat o creştere a vânzărilor de 1.240%.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...