VIDEO Vecina lui Dragnea, fabuloasă: „Opresc toți să îl păzească, să îl bage repede în gaură, ca șobolanii” . Declarații INCENDIARE!

VIDEO Vecina lui Dragnea, fabuloasă: „Opresc toți să îl păzească, să îl bage repede în gaură, ca șobolanii” . Declarații INCENDIARE!

 Vecina lui Dragnea, fabuloasă: „Opresc toți să îl păzească, să îl bage repede în gaură, ca șobolanii”. Malin Bot, insotit de un grup de protestatari, a filmat, duminica, in fata resedintei din Bucuresti a lui Liviu Dragnea. O pensionara care locuieste in zona a povestit ca l-a vazut de mai multe ori pe presedintele PSD cum intra „in gaura, ca sobolanii”. Pensionara spune însă și alte lucruri fabuloase despre țiitoarea lui Dragnea: „Ce face fata aia nu este dragoste, este prostituție!”

Pe langa conacul de la Scrovistea, Dragnea mai are inca o resedinta in zona Domenii din Bucuresti. El locuieste intr-un vast apartament al unui  bloc de lux care a fost ridicat de un misterios pensionar din Teleorman. Malin Bot a stat de vorba cu o pensionara care locuieste in zona. Foarte revoltata fata de abuzurile PSD, aceasta a spus ca l-a vazut deseori pe Liviu Dragnea sosind in acest loc.

 „L-am vazut cand vine cu masina, ca se opresc toti sa il pazeasca, sa il bage repede. In gaura, ca sobolanii”, a spus pensionara. 

Blocul este situat pe strada Alexandru Constantinescu numarul 11 – 13, din zona Domenii din Bucuresti. Este vorba despre o zona de lux aflata in imediata apropiere a Arcului de Triumf, la trei minute cu masina de sediul central PSD. Cladirea este construita pe o suprafata de 605 metri patrati si are patru etaje, cu spatii comerciale la parter si parcare subterana.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa