VIDEO/Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale! Să nu ziceți că nu v-am spus!

VIDEO/Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale! Să nu ziceți că nu v-am spus!

Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale! Să nu ziceți că nu v-am spus!

Augustin Zegrean, fostul preşedintele al Curţii Constituţionale, anunţă o posibilă invalidare a alegerilor prezidenţiale din noiembrie, din cauza semnăturilor suspecte a fi false care se regăsesc în listele tuturor candidaţilor.

„O să aveţi o surpriză mare cu alegerile acestea. Am mai spus când s-a vorbit despre falsurile cu semnăturile de susţinere. Va fi foarte greu să valideze CCR aceste alegeri, pentru că toate sunt suspectate de fals.

Vreau să atrag atenţia să nu se mire lumea dacă va auzi lucruri ciudate la sfârşit. S-a trecut cu vederea peste povestea cu semnăturile. Şi acolo mai este o hibă mare: s-a încălcat regula europeană a datelor cu caracter personal.

Deviza la CCR este „fiat iustitia, et pereat mundus” (să se facă dreptate, de ar fi să piară lumea, trad.). Să nu spuneţi că nu v-am spus", a declarat Zegrean, duminică seara, la B1 TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa