Viktor Orban: „Nu va exista nicio victorie pentru bieții ucraineni pe câmpul de luptă”

Viktor Orban: „Nu va exista nicio victorie pentru bieții ucraineni pe câmpul de luptă”

Premierul Viktor Orban a declarat că inimile maghiarilor sunt alături de ucraineni și că acest război nu ar fi trebuit să se întâmple.

Viktor orban FOTO: Profimedia

„Privind realitatea în față, uitându-ne la cifre, privind împrejurările și faptul că NATO nu este pregătită să trimită trupe, este evident că nu va exista nicio victorie pentru bieții ucraineni pe câmpul de luptă”, a declarat Viktor Orban, citat de Bloomberg .

„Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Privind ce se întâmplă în prima linie, pentru noi este evident că soluția câmpului de luptă nu funcționează”, a afirmat Viktor Orban referindu-se la războiul din Ucraina.

Viktor Orban a mai spus că maghiarii sunt cu inimile alături de ucraineni.

„Ați descris pe bună dreptate situația, că Rusia a invadat Ucraina, dar întrebarea nu este cine a invadat pe cine, întrebarea este ce se va întâmpla a doua zi dimineață. Adevărul este că în dimineața următoare, tot mai mulți oameni vor muri și nu există nicio șansă de victorie pentru niciuna dintre părți. Deci, acesta este un război care pur și simplu privează multe persoane de viață fără a ajunge la vreun rezultat”, a spus Viktor Orban, care consideră că discuțiile de pace pot fi singura soluție de finalizare a conflictului armat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria