Viktor Orban susține că împărtășește viziunea lui Donald Trump în problema migrației

Viktor Orban susține că împărtășește viziunea lui Donald Trump în problema migrației

Guvernul de la Budapesta sprijină planurile de politică externă ale candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, nu pe cele ale contracandidatei acestuia, democrata Hillary Clinton, mai ales pentru că executivul ungar împărtășește abordarea lui Trump în chestiunea migrației, respectiv de limitare a ei, a declarat marți premierul ungar Viktor Orban, citat de agenția Reuters.

Potrivit lui Orban, democrații americani sprijină migrația și răspândirea națiunilor pe glob, în timp ce Ungaria — la fel ca Trump — se opune acestor abordări, "ceea ce arată clar care sunt interesele Ungariei", a menționat Orban la o conferință de presă. El și-a mai exprimat și anterior susținerea față de aprecierile candidatului republican în problema securității.

Prezent sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, Viktor Orban a declarat că împărtășește câteva dintre ideile lui Donald Trump privind măsurile pentru stoparea terorismului, care ar putea fi preluate și implementate în Europa.

Orban a spus că "nu este omul de campanie a lui Donald Trump" și nu credea niciodată că îi va împărtăși opiniile, dar ascultându-l este de acord că unele măsuri enunțate de acesta ar putea fi o soluție pentru redobândirea siguranței Europei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…