Viktor Orban susține că împărtășește viziunea lui Donald Trump în problema migrației

Viktor Orban susține că împărtășește viziunea lui Donald Trump în problema migrației

Guvernul de la Budapesta sprijină planurile de politică externă ale candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, nu pe cele ale contracandidatei acestuia, democrata Hillary Clinton, mai ales pentru că executivul ungar împărtășește abordarea lui Trump în chestiunea migrației, respectiv de limitare a ei, a declarat marți premierul ungar Viktor Orban, citat de agenția Reuters.

Potrivit lui Orban, democrații americani sprijină migrația și răspândirea națiunilor pe glob, în timp ce Ungaria — la fel ca Trump — se opune acestor abordări, "ceea ce arată clar care sunt interesele Ungariei", a menționat Orban la o conferință de presă. El și-a mai exprimat și anterior susținerea față de aprecierile candidatului republican în problema securității.

Prezent sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, Viktor Orban a declarat că împărtășește câteva dintre ideile lui Donald Trump privind măsurile pentru stoparea terorismului , care ar putea fi preluate și implementate în Europa.

Orban a spus că "nu este omul de campanie a lui Donald Trump" și nu credea niciodată că îi va împărtăși opiniile, dar ascultându-l este de acord că unele măsuri enunțate de acesta ar putea fi o soluție pentru redobândirea siguranței Europei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”