Vila cât un hangar pe care Ciolacu ar trebui să o împartă cu nevasta la divorț. Premierul deja s-a separat deja de soție în privința părților sociale

Vila cât un hangar pe care Ciolacu ar trebui să o împartă cu nevasta la divorț. Premierul deja s-a separat deja de soție în privința părților sociale

Premierul Marcel Ciolacu deține, împreună cu soția, Roxana Mihaela Ciolacu, două case de locuit în Buzău. Una, cumpărată, are doar 43 de metri pătrați. Cealaltă, construită, are peste 281 de metri pătrați, scrie defapt.ro .

Vila lui Ciolacu, cât un hangar

Potrivit declarațiilor de avere ale lui Ciolacu, casa de peste 281 de metri pătrați a fost construită în 2005. Se află în proprietatea familiei de 18 ani, așadar.

Situată într-un cartier de case din centrul Buzăului, vila familiei Ciolacu iese în evidență prin mărime (parter, etaj și mansardă), dar și prin galbenul spălăcit al pereților exteriori.

Arhitectura este una specifică noilor îmbogățiți ai anilor 2000: casa este, practic, o hardughie fără gust și cu un acoperiș bizar care prezintă un soi de corn pe partea către stradă. Peretele care susține acel corn ciudat este dotat cu un geam rotund, ca un hublou.

Imobilul este îngrămădit între alte case și nu pare a respecta reglementările de urbanism referitoare la distanța față de imobilele vecine.

Vila lui Marcel Ciolacu din Buzău, vedere de sus (sursa: Google Maps)

Ciolacu a ieșit din chioșcul din piață

Premierul a decis să iasă din firma pe care o deținea împreună cu consoarta și fratele său. S-a întâmplat în martie a.c.

„Domnul CIOLACU ION-MARCEL, in calitate de cedent, cesioneaza 275 parti sociale egale a cate 10 lei

fiecare, respectiv 2750 lei, doamnei CIOLACU ROXANA-MIHAELA, in calitate de cesionar”, se arată în hotărârea „din data de 03.03.2023 a adunarii generale a asociatilor S.C. LUCIA COM 94 – S.R.L., Sediu
social: Buzau, Piata Centrala”, potrivit Monitorului Oficial.

La această societate din Buzău, premierul Marcel Ciolacu deținea 55% din părțile sociale. Restul erau în posesia soției sale, Roxana-Mihaela Ciolacu, și a fratelui său, Daniel Ciolacu. Și acesta din urmă a ieșit din firmă în aceeași zi, 3 martie 2023.

Astfel, Roxana-Mihaela Ciolacu a devenit unic asociat al Lucia Com 94 SRL, firmă care are ca obiect de activitate principal „Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie”, potrivit Ministerului de Finanțe.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”