Vin vremuri tulburi/Mircea Badea: "Eu voi ieși în stradă și-i voi spune locatarului abuziv de la Cotroceni: Ieși afară, javră ordinară!"

Vin vremuri tulburi/Mircea Badea: "Eu voi ieși în stradă și-i voi spune locatarului abuziv de la Cotroceni: Ieși afară, javră ordinară!"

Ne aşteaptă vremuri tulburi, oameni buni. Zombii Antenei3 vor ieşi, sedaţi cu drogul manipulării în venele minţii, şi vor răsuci în inima României şi ultimul pumnal de ruşine pe care trebuie să îl îndurăm. Dar probabil că apele se vor separa, definitiv. Mesaje de genul celui din titlu sunt rostite de zeci de ori pe zi la Antena3 de ani de zile. În numele dreptului corect la exprimare. Iar zombii au făcut din aceste cuvinte religia vieţii lor mărunte. Vor ieşi în stradă şi vor ataca orbeşte. în numele unei religii false, induse de penali. De două ore, Antena3 instigă pe faţă la ură şi neagă dreptul instituţiilor statului de a aplica legea. Este un drum periculos. Mircea Badea este idolul moral al României?

"Eu voi ieși în stradă și-i voi spune locatarului abuziv de la Cotroceni: Ieși afară, javră ordinară!", a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

El le-a transmis celor care vor să i se alăture, că-i așteaptă. "Vom vedea ce vor face susținătorii Antena 3", a subliniat Mircea Badea. 

În spatele tuturor acestor mesaje sunt importanţi lideri ai PSD, ÎN frunte cu Victor Ponta.

Dacă aceste nenorocite de incitări nu vor fi oprite urgent, vom trăi momente de groază...


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990