Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai mică, pentru care-a renunțat la Monica Bellucci

Vincent Cassel divorțează de soția cu 30 de ani mai mică, pentru care-a renunțat la Monica Bellucci

După ce-a scandalizat o lume întreagă însurându-se c-o tânără care de-abia ieșise din adolescență și lâsând-o, apoi, însărcinată, starul francez dă semne că mariajul lor ar fi istorie.

Vincent și soția sa petreceau mult timp în Brazilia

Actorul francez în vârstă de 56 de ani a șters brusc toate imaginile cu soția lui de profesie model, Tina Kunakey, în vârstă de 26 de ani, de pe contul lui de Instagram - dând naștere speculațiilor că perechea s-ar fi despărțit după cinci ani de căsnicie.

Actorul cunoscut pentru rolurile sale din Ocean's Twelve și Black Swan și fost soț al italiencei Monica Bellucci - s-a căsătorit cu Tina în 2018, la doi ani după ce au apărut pentru prima dată împreună, și sunt părinții unei fiice, Amazonie, născute în 2019.

"Tina are inima frântă"

O sursă a confirmat în exclusivitate pentru DailyMail.com că cei doi se îndreaptă spre divorț, spunând următoarele: „S-au despărțit cu mai multe săptămâni în urmă. Tina Kunakey are inima frântă". Chiar dacă reprezentanții lui Vincent și ai soției lui, Tina, nu au răspuns solicitărilor de a comenta zvonurile, conturile de pe rețele de socializare ale actorului și ale partenerei sale vorbesc despre starea în care se află mariajul lor - cei doi au eliminat toate pozele cu jumătățile lor.

Mai mult decât atât, Vincent Cassel nu a postat nimic care să marcheze ziua de naștere a Tinei Kunakey, pe 5 aprilie, în timp ce modelul a repostat mai multe urări de bine de la prietenii ei.

Cu toate acestea, deși nu a postat nicio urare cu ocazia zilei de naștere a Tinei, Cassel a împărtășit cu fanii săi o imagine cu fiica sa cea mare, Deva, în vârstă de 18 ani, pe care o are din mariajul cu prima sa soție, Monica Bellucci.

O relație care frizează pedofilia

Vincent și Monica, acum în vârstă de 53 de ani , s-au căsătorit în 1999, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Apartamentul, din 1996. Cei doi au devenit părinții a două fiice, Deva și Léonie, ultima în vârstă de 12 ani, înainte de a divorța în 2013, după 14 ani de căsnicie.

În 2016, Cassel și-a făcut publică relația cu Tina Kunakey, care avea doar 19 ani la acea vreme, iar povestea lor de iubire a stârnit controverse în întreaga lume, ca urmare a diferenței de vârstă de 30 de ani dintre cei doi.

Într-adevăr, Tina este mai apropiată ca vârstă de fiica lui Vincent, Deva, însă, cu toate acestea, cei doi n-au părut deloc deranjați de diferența de vârstă, iar mariajul lor durează de cinci ani. Cuplul s-a căsătorit la doi ani după ce relația lor a fost făcută publică, printr-o ceremonie discretă care a avut loc în sudul Franței, lângă orașul natal al Tinei, Biarritz. La doar câteva luni după nuntă, ei au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

Vincent și Tina nu au mai fost văzuți împreună public de luni de zile, iar faptul că s-au șters reciproc de pe Instagram este cea mai bună dovadă că povestea lor s-ar apropia de sfârșit.

Foto: Daily Mail, Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…