Voi ascultați ce spune Firea? Că Dragnea vrea să desființeze Primăria Capitalei prin ordonanță dată de Dăncilă, dar puciștii nu vor vota niciodată împotriva Guvernului PSD?

Voi ascultați ce spune Firea? Că Dragnea vrea să desființeze Primăria Capitalei prin ordonanță dată de Dăncilă, dar puciștii nu vor vota niciodată împotriva Guvernului PSD? Nu este asta o contradicție în termeni? Dovada cea mai bună că pesediștii sunt cele mai manipulatoare și perverse specimene din această țară? Păi, bă nenorocita pământului, până acum două luni cei care te vânau și te urmăreau erau cei din „statul paralel”, adică minciuna ordinară inventată de stăpânul tău pe lângă care te gudurai. Acum ai înlocuit „statul paralel” cu Dragnea. Cum dracu susțineți voi că Dragnea a acaparat partidul dar nu veți vota împotriva acestui partid, otrepele dracului?

Mai întâi a spus asta:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că, într-o întrevedere cu primarii de sector, Liviu Dragnea ar fi anunțat că are pregătită o ordonanță de urgență prin care să desființeze Bucureștiul și să transforme cele șase sectoare în orașe. Firea a precizat că o astfel de OUG este anticonstituțională și l-a acuzat pe Dragnea că vrea să o anihileze.

Primarul Capitalei a declarat că, săptămâna trecută când era plecată la Tokyo, Dragnea a avut o întâlnire cu primarii sectoarelor.

”Le-a spus că vrea să desființeze Bucureștiul. Prin OUG cele șase sectoare să devină orașe, ceea ce este anticonstituțional. Nu se poate modifica Legea fundamentală prin OUG. Nădăjduiesc că doamna prim ministru și miniștrii nu vor fi de acord cu o ordonanță care contravine Constituției. (...) Dorește să mă anihilesze pe mine. Acest război a ajuns la absurd. Dacă ar putea m-ar anihila fizic”, a declarat Firea, la România TV.

Apoi a spus asta:

„E o cale greşită pe care o urmează dl Dragnea - oricine are o poziţie critică faţă de managementul său să fie dat afară. (...) PSD ajunge să fie un partid al unei singure persoane. La toate întâlnirile la care am participat si au fost si alti colegi care nu considera domnul Dragnea e perfectiunea in politica, niciodata nu s-a discutat despre un vot al acestor colegi sau al Parlamentului impotriva guvernului PSD. Aceasta gogorita o lanseaza ca o sperietoare domnul Dragnea catre colegii din tara ca sa ne demonizeze, sa zica 'uite, din cauza lor, a pucistilor'. Niciodata nu s-a pus problema ca guvernul PSD sa cada cu votul parlamentarilor care vad altfel partidul decat domnul Dragnea", a spus Gabriela Firea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

4 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

5 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…