Voi ați citit asta? Dăncilă, slugă penibilă, ne spui și nouă adevărul despre cum a ajuns interlopul ăsta într-o funcție publică?

Voi ați citit asta? Dăncilă, slugă penibilă, ne spui și nouă adevărul despre cum a ajuns interlopul ăsta într-o funcție publică?

Incredibil ce dezvăluie jurnalista Dorina Lascăr în  Curentul  despre interlopul pus de Dăncilă în fruntea ANPC!

În anul 2017 Miron-Horia Constantinescu este numit politic șef la ANPC-CJPC Constanța. Surse bine informate ne-au relatat discuția avută de Adrian Năstase cu președintele PSD de la acel moment, Liviu Dragnea, în biroul celui din urmă. Fostul premier i-a cerut lui Dragnea să-i numească pupilul la șefia ANPC Constanța. Dragnea fusese informat de ce-l caută Năstase și avea deja dosarul individului, consilier local PSD la acel moment la Costinești: escroc, bătăuș de cartier, cămătar, patron de firme off-shore în Panama și cu un copil făcut cu o minoră de nici 16 ani. Politicos, Dragnea i-a spus lui Năstase că se va gândi. La rândul lui politicos, Năstase l-a întrebat: „10 minute vă ajung să vă gândiți?”. Și așa Constantinescu a ajuns șef la ANPC-CJPC Constanța. Se pare că, spun sursele noastre, ascendentul pe care Năstase îl are asupra lui Dragnea este legat de persoanele care i-au scos banii lui Dragnea din România și i-au ascuns în străinătate, nume pe care fostul premier le cunoaște.

Legătura lui Adrian Năstase cu Horia Constantinescu este veche așa cum declara și mama șefului ANPC care spunea în urmă cu zece ani că pe Andrei Năstase îl cunoaște de multă vreme. Mama lui Constantinescu, înainte de 1989, a fost căsătorită mai întâi cu fiul lui Chivu Stoica, apoi cu fiul lui Miron Constantinescu și este și rudă cu celebra mătușă Tamara Cernasov. Adrian Năstase a fost și el mai întâi ginerele lui Grigore Preoteasa și mai apoi s-a însurat cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ambii nomenclaturiști comuniști.

Maria Cornelia Petreanu, fostă Stoica, fostă Constantinescu, acum în vârstă de 78 de ani a fost profesoară la Ștefan Gheorghiu și susține că provine dintr-o familie de intelectuali. „Mama mea a fost prietenă cu Eugen Ionescu, iar unchiul meu purta corespondenţă cu Mircea Eliade. Eu i-am cunoscut şi pe Eliade, şi pe Cioran înainte de 1989”. a declarat Maria Cornelia Petreanu, mama lui Horia Constantinescu care nu s-a ridicat la nivelul familiei, rămânând repetent în clasa a XI-a și absolvind o facultate particulară de Drept.

Cu acest CV pe care el însuși l-a prezentat: repetent, escroc, bătăuș de cartier, cămătar, spălător de bani, posesor de firme off-shore în Panama și amante, Dăncilă l-a numit șef la ANPC, probabil tot la rugămintea lui Adrian Năstase care este acum unul din sfătuitorii din umbră ai premierului, în guvern fiind numit consilier al doilea fiu al fostului lider PSD, Mihnea Năstase.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”